Οι τύποι αντρών που θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το καλοκαίρι (αλλά και γενικά)
Οι τύποι αντρών που θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το καλοκαίρι (αλλά και γενικά)
Τι έχει να σου διδάξει για τις σχέσεις μια δικηγόρος διαζυγίων
Τι έχει να σου διδάξει για τις σχέσεις μια δικηγόρος διαζυγίων
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ01.08.2017

2 σοβαρά σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

Να μείνω ή να φύγω; Πότε, τελικά, you have to let it go;

δεύτερο ραντεβού

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα υπήρχε ένα βιβλίο με κανόνες που θα σου εξηγούσε πότε μια σχέση είναι καλή για σένα. Αφού, όμως, δεν υπάρχει, όλες ξέρουμε πώς είναι να βασανιζόμαστε από τη σκέψη για το αν πρέπει να αφήσουμε τη σχέση μας ή να προσπαθήσουμε λίγο περισσότερο.

Όσα οι άντρες μισούν κρυφά στο στοματικό σεξ

Είτε μιλάμε για το άλλο σου μισό είτε για την καλύτερη σου φίλη, μερικές φορές προκύπτουν ζητήματα για τα οποία είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις και πιέζεσαι: μένεις και ελπίζεις ότι δεν ξοδεύεις το χρόνο σου ή φεύγεις και αναρωτιέσαι αν έκανες το σωστό; Ανακάλυψε παρακάτω δύο σοβαρούς λόγους για να αφήσεις τη σχέση που σε βασανίζει.

Πώς να εξασφαλίσεις δεύτερο ραντεβού μαζί του

Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις:

1. Όταν νιώθεις ότι πρέπει να προσέχεις για τα πάντα

Αυτό δεν είναι υγιές. Επανάλαβε: Δεν είναι υγιές. Το να βρίσκεσαι σε μια διαρκή ανασφάλεια και να μην είσαι ο εαυτός σου από φόβο μήπως εκνευρίσεις ή απομακρύνεις τον άλλον είναι, ταυτόχρονα, θλιβερό και τοξικό. Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να βρεις κάποιον που γνωρίζει τον αληθινό σου εαυτό και σε αγαπά γι’αυτό. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για σένα, λίγη σημασία έχει το πόσα emojis θα στείλεις ή πόσο προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις δικές του ανάγκες. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις τον εαυτό σου να ρωτάει αν αυτό που είπες ήταν «υπερβολικό», υπενθύμησε στον εαυτό σου πως είσαι υπέροχη και αξίζεις ανθρώπους που πιστεύουν το ίδιο.

2. Όταν επηρεάζει την καθημερινότητα σου

Στις σχέσεις υπάρχουν συμβιβασμοί – αυτή είναι η απλή αλήθεια. Αν, όμως, είσαι με κάποιον που σε κάνει να χάνεις τα deadlines της δουλειάς σου ή να αγνοείς τα χόμπι που κάποτε σε έκαναν χαρούμενη, τότε κάνε ένα βήμα πίσω. Η προσωπική σου ζωή δεν πρέπει να υποβαθμίζεται για να δώσεις «καύσιμο» στη χαρά κάποιου άλλου. Παρομοίως, μια σχέση που σε ταράζει σε σημείο που δε νιώθεις πια ο εαυτός σου ή σου παίρνει την ενέργεια στο βαθμό που δεν έχεις όρεξη να σηκωθείς από το κρεβάτι, ναι, δεν σου χρειάζεται.

Γενικότερα, μια όμορφη και υγιής σχέση «μετριέται» από το πόσο χαρούμενη αισθάνεσαι εσύ. Η ζωή είναι μικρή για να έχεις σχέσεις που σε ρίχνουν. Εσύ τι λες; 🙂

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σημάδια δείχνουν ότι η σχέση σου πρέπει να τελειώσει

Μήπως τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς;

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT