12 απλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό
12 απλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό
Τι κοινό έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια;
Τι κοινό έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια;
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ26.06.2017

Έχεις ραντεβού; 3 συχνά λάθη και πώς θα τα αποφύγεις

Είσαι έξυπνη, όμορφη και ενδιαφέρουσα! Αυτά τα λάθη όμως, όλοι τα κάνουμε στα ραντεβού…

Μήπως με την επίσημη αρχή του καλοκαιριού αυξήθηκαν και τα ραντεβού σου; Αν είσαι single, το πιο πιθανό είναι πως αυτή την εποχή βιώνεις μια αύξηση της κοινωνικής σου δραστηριότητας και αυτό σημαίνει πως γνωρίζεις πιο εύκολα πολλούς καινούργιους ανθρώπους!

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη εξόδους και ραντεβού, μείωσε τα ποσοστά… αποτυχίας τσεκάρωντας την παρακάτω λίστα με λάθη που, σύμφωνα με τον Business Insider γίνονται κατά κόρον!

Δεν είσαι προσεκτική με την προσωπική σου υγιεινή

Είναι καλοκαίρι και είναι δύσκολο, σε καταλαβαίνουμε. Όμως λίγα πράγματα είναι πιο αντιαισθητικά από το να έχεις κακή προσωπική υγιεινή σε ένα ραντεβού. Πέρα από το πρόφανες, μια τέτοια κατάσταση δηλώνει υποσυνείδητα πως είσαι ένα άτομο που δεν διαθέτεις χρόνο/ ενέργεια ή την απαραίτητη προσπάθεια ωστέ να αισθάνεσαι πάντα καθαρή και όμορφη. Πώς λοιπόν να έχεις χρόνο, διάθεση ή ενέργεια, να αφιερώσεις την περισσεούμενη ενέργειά σου σε κάποιον άλλο;

Μιλάς μονάχα για τον εαυτό σου

Ναι, γίνεται πιο εύκολα και πιο συχνά απ΄όσο νομίζεις. Συχνά συναντάμε ανθρώπους που μοιάζουν απορροφημένοι από την ίδια τους την εικόνα. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μονάχα για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, με προοπτικές ανάπτυξεις. Η συνεχής επικέντρωση στον εαυτό τους αφήνει τους συντρόφους τους με ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο ενδιαφέρονται για τις δικές τους επιθυμίες.

Πάντα ψάχνεις τα αρνητικά στοιχεία του άλλου

Ό,τι κι αν έχεις ζήσει, η συμπεριφορά σου σε ένα καινούργιο φλερτ καθορίζει κατά ένα μεγάλο μέρος το αποτέλεσμα. Είναι λοιπόν σημαντικό να μοιράζεσαι με τον άλλο θετικές εμπειρίες, που γεμίζουν και τους δύο και προάγουν την οικειότητα, αφού αυτό δημιουργεί ένα μαξιλαράκι για το μέλλον όπου, είναι δεδομένο, θα αντιμετωπίσετε μαζί κάποιες δυσκολίες. Αν ο ένας από τους δύο συντρόφους συνεχώς προβάλει άσχημα συναισθήματα και εμπειρίες στον άλλο, ο δεύτερος δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στη σχέση.

 

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σημάδια δείχνουν ότι η σχέση σου πρέπει να τελειώσει

Μήπως τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς;

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT