Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Έχεις ραντεβού; 3 συχνά λάθη και πώς θα τα αποφύγεις

Είσαι έξυπνη, όμορφη και ενδιαφέρουσα! Αυτά τα λάθη όμως, όλοι τα κάνουμε στα ραντεβού…

Μήπως με την επίσημη αρχή του καλοκαιριού αυξήθηκαν και τα ραντεβού σου; Αν είσαι single, το πιο πιθανό είναι πως αυτή την εποχή βιώνεις μια αύξηση της κοινωνικής σου δραστηριότητας και αυτό σημαίνει πως γνωρίζεις πιο εύκολα πολλούς καινούργιους ανθρώπους!

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για μία ακόμα εβδομάδα γεμάτη εξόδους και ραντεβού, μείωσε τα ποσοστά… αποτυχίας τσεκάρωντας την παρακάτω λίστα με λάθη που, σύμφωνα με τον Business Insider γίνονται κατά κόρον!

Δεν είσαι προσεκτική με την προσωπική σου υγιεινή

Είναι καλοκαίρι και είναι δύσκολο, σε καταλαβαίνουμε. Όμως λίγα πράγματα είναι πιο αντιαισθητικά από το να έχεις κακή προσωπική υγιεινή σε ένα ραντεβού. Πέρα από το πρόφανες, μια τέτοια κατάσταση δηλώνει υποσυνείδητα πως είσαι ένα άτομο που δεν διαθέτεις χρόνο/ ενέργεια ή την απαραίτητη προσπάθεια ωστέ να αισθάνεσαι πάντα καθαρή και όμορφη. Πώς λοιπόν να έχεις χρόνο, διάθεση ή ενέργεια, να αφιερώσεις την περισσεούμενη ενέργειά σου σε κάποιον άλλο;

Μιλάς μονάχα για τον εαυτό σου

Ναι, γίνεται πιο εύκολα και πιο συχνά απ΄όσο νομίζεις. Συχνά συναντάμε ανθρώπους που μοιάζουν απορροφημένοι από την ίδια τους την εικόνα. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μονάχα για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, με προοπτικές ανάπτυξεις. Η συνεχής επικέντρωση στον εαυτό τους αφήνει τους συντρόφους τους με ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο ενδιαφέρονται για τις δικές τους επιθυμίες.

Πάντα ψάχνεις τα αρνητικά στοιχεία του άλλου

Ό,τι κι αν έχεις ζήσει, η συμπεριφορά σου σε ένα καινούργιο φλερτ καθορίζει κατά ένα μεγάλο μέρος το αποτέλεσμα. Είναι λοιπόν σημαντικό να μοιράζεσαι με τον άλλο θετικές εμπειρίες, που γεμίζουν και τους δύο και προάγουν την οικειότητα, αφού αυτό δημιουργεί ένα μαξιλαράκι για το μέλλον όπου, είναι δεδομένο, θα αντιμετωπίσετε μαζί κάποιες δυσκολίες. Αν ο ένας από τους δύο συντρόφους συνεχώς προβάλει άσχημα συναισθήματα και εμπειρίες στον άλλο, ο δεύτερος δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στη σχέση.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σχεσεις - Σεξ16 Μαρτίου 2018

4 φρέσκιες ιδέες για ραντεβού (για ζευγάρια που έχουν κάνει ήδη τα πάντα!)

Πίστευες ότι έχεις κάνει κάθε πιθανό ραντεβού με το φίλο σου; Τώρα θα αναθεωρήσεις!

Μήπως με βλέπει φιλικά; Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί τα 2 φύλα διαβάζουν διαφορετικά τα σημάδια
Σχεσεις - Σεξ09 Μαρτίου 2018

Μήπως με βλέπει φιλικά; Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί τα 2 φύλα διαβάζουν διαφορετικά τα σημάδια

Η κλασική παρερμήνευση κινήσεων από τα δύο φύλα βρίσκει εξήγηση.

Σχεσεις - Σεξ01 Μαρτίου 2018

Γιατί η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για νέες σχέσεις

Ψάχνεις για νέο σύντροφο; Αυτή η εποχή είναι η ιδανική ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Σχεσεις - Σεξ16 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο αφροδισιακά είναι τελικά τα στρείδια

Να τα προσφέρεις στην καλό σου για να κάνετε το κρεβάτι της ζωής σας ή να του προτείνεις καλύτερα να δείτε μια ερωτική ταινία για να «φτιαχτείτε»; Η επιστήμη έχει την απάντηση.

Best of network