Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ14 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Πώς να εξασφαλίσεις δεύτερο ραντεβού μαζί του

Μια εφαρμογή γνωριμιών έκανε έρευνα για το τι αυξάνει τις πιθανότητες για τη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών

δεύτερο ραντεβού

Σαν γενικός κανόνας, ισχύει ότι το αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού με κάποιον εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει το πρώτο. Παρ’όλο που δεν υπάρχει μια δεδομένη φόρμουλα για το τέλειο πρώτο ραντεβού, μια νέα έρευνα από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge ισχυρίζεται ότι υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για το δεύτερο.

Η έρευνα έγινε σε 8,000 χρήστες σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο έτσι ώστε να ανακαλυφθεί αν τα σημεία στα οποία έγιναν τα ραντεβού οδήγησαν στη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών ή όχι. Τα αποτελέσματα διέφεραν από πόλη σε πόλη, αλλά μερικοί παράγοντες παρέμειναν οι ίδιοι.

Ένα από τα πορίσματα στα οποία κατέληξε η έρευνα είναι ότι το σινεμά είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς πάνω από τους μισούς (64%) συμμετέχοντες στο Σαν Φρανσίσκο, το 59% στην Ουάσινγκτον και το 79% της Νέας Υόρκης δήλωσαν πως ήταν ένα πετυχημένο ραντεβού.

Αυτό που επίσης έδειξε η έρευνα, είναι ότι όσο πιο σοβαροφανές ήταν ένα ραντεβού τόσο λιγότερο πρόθυμοι ήταν οι συμμετέχοντες να πάνε σε αυτό. Για παράδειγμα, η πρόταση για μια βόλτα στο πάρκο, ένας καφές ή ένα ποτό είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει τον άλλο να δεχθεί απ’ότι μια πρόταση για δείπνο.

Παρ’όλο που υπήρχε μια γενικότερη συμφωνία στην προτίμηση προς τα χαλαρά ραντεβού, παρατηρήθηκε μια διαφωνία ως προς το είδος του φαγητού. Η πρόταση για πίτσα, για παράδειγμα, είχε μόνο 15% πιθανότητες επιτυχίας για δεύτερο ραντεβού, ενώ το τηγανητό κοτόπουλο είχε 24% πιθανότητες. Στην επιλογή του σούσι για πρώτο ραντεβού παρατηρήθε ένα ποσοστό επιτυχίας του 19%, ενώ στα pancakes ένα 9%.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σχεσεις - Σεξ16 Μαρτίου 2018

4 φρέσκιες ιδέες για ραντεβού (για ζευγάρια που έχουν κάνει ήδη τα πάντα!)

Πίστευες ότι έχεις κάνει κάθε πιθανό ραντεβού με το φίλο σου; Τώρα θα αναθεωρήσεις!

Μήπως με βλέπει φιλικά; Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί τα 2 φύλα διαβάζουν διαφορετικά τα σημάδια
Σχεσεις - Σεξ09 Μαρτίου 2018

Μήπως με βλέπει φιλικά; Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί τα 2 φύλα διαβάζουν διαφορετικά τα σημάδια

Η κλασική παρερμήνευση κινήσεων από τα δύο φύλα βρίσκει εξήγηση.

Σχεσεις - Σεξ01 Μαρτίου 2018

Γιατί η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για νέες σχέσεις

Ψάχνεις για νέο σύντροφο; Αυτή η εποχή είναι η ιδανική ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Σχεσεις - Σεξ16 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο αφροδισιακά είναι τελικά τα στρείδια

Να τα προσφέρεις στην καλό σου για να κάνετε το κρεβάτι της ζωής σας ή να του προτείνεις καλύτερα να δείτε μια ερωτική ταινία για να «φτιαχτείτε»; Η επιστήμη έχει την απάντηση.

Best of network