Γυναίκα : Σχέσεις - Σεξ14 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Πώς να εξασφαλίσεις δεύτερο ραντεβού μαζί του

Μια εφαρμογή γνωριμιών έκανε έρευνα για το τι αυξάνει τις πιθανότητες για τη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών

δεύτερο ραντεβού

Σαν γενικός κανόνας, ισχύει ότι το αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού με κάποιον εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει το πρώτο. Παρ’όλο που δεν υπάρχει μια δεδομένη φόρμουλα για το τέλειο πρώτο ραντεβού, μια νέα έρευνα από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge ισχυρίζεται ότι υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για το δεύτερο.

Η έρευνα έγινε σε 8,000 χρήστες σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο έτσι ώστε να ανακαλυφθεί αν τα σημεία στα οποία έγιναν τα ραντεβού οδήγησαν στη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών ή όχι. Τα αποτελέσματα διέφεραν από πόλη σε πόλη, αλλά μερικοί παράγοντες παρέμειναν οι ίδιοι.

Ένα από τα πορίσματα στα οποία κατέληξε η έρευνα είναι ότι το σινεμά είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς πάνω από τους μισούς (64%) συμμετέχοντες στο Σαν Φρανσίσκο, το 59% στην Ουάσινγκτον και το 79% της Νέας Υόρκης δήλωσαν πως ήταν ένα πετυχημένο ραντεβού.

Αυτό που επίσης έδειξε η έρευνα, είναι ότι όσο πιο σοβαροφανές ήταν ένα ραντεβού τόσο λιγότερο πρόθυμοι ήταν οι συμμετέχοντες να πάνε σε αυτό. Για παράδειγμα, η πρόταση για μια βόλτα στο πάρκο, ένας καφές ή ένα ποτό είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει τον άλλο να δεχθεί απ’ότι μια πρόταση για δείπνο.

Παρ’όλο που υπήρχε μια γενικότερη συμφωνία στην προτίμηση προς τα χαλαρά ραντεβού, παρατηρήθηκε μια διαφωνία ως προς το είδος του φαγητού. Η πρόταση για πίτσα, για παράδειγμα, είχε μόνο 15% πιθανότητες επιτυχίας για δεύτερο ραντεβού, ενώ το τηγανητό κοτόπουλο είχε 24% πιθανότητες. Στην επιλογή του σούσι για πρώτο ραντεβού παρατηρήθε ένα ποσοστό επιτυχίας του 19%, ενώ στα pancakes ένα 9%.

Read Also

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

6 sex resolutions που αξίζει να πραγματοποιήσεις φέτος
Σχεσεις - Σεξ17 Ιανουαρίου 2018

6 sex resolutions που αξίζει να πραγματοποιήσεις φέτος

Για να απολαμβάνεις περισσότερο τον εαυτό σου και το σεξ.

Σχεσεις - Σεξ11 Ιανουαρίου 2018

Πώς θα κάνεις τη σχέση σου ν' αντέξει στον χρόνο

Στρατηγικές για μια επιτυχημένη σχέση, από ένα άντρα που ανέλυσε πάνω από 1.000 σχετικές μελέτες από το 1950 μέχρι σήμερα.

Σχεσεις - Σεξ20 Δεκεμβρίου 2017

Πώς επηρεάζουν το σεξ οι γιορτές των Χριστουγέννων;

Μια νέα έρευνα που (δυστυχώς) δεν μας τα λέει και τόσο καλά.

Best of network