Τι να κάνεις αν ακυρώσει το ραντεβού σας την τελευταία στιγμή
Τι να κάνεις αν ακυρώσει το ραντεβού σας την τελευταία στιγμή
12 απλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό
12 απλοί τρόποι να φτάσεις σε οργασμό
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ14.07.2017

Πώς να εξασφαλίσεις δεύτερο ραντεβού μαζί του

Μια εφαρμογή γνωριμιών έκανε έρευνα για το τι αυξάνει τις πιθανότητες για τη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών

δεύτερο ραντεβού

Σαν γενικός κανόνας, ισχύει ότι το αν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού με κάποιον εξαρτάται από το πόσο καλά θα πάει το πρώτο. Παρ’όλο που δεν υπάρχει μια δεδομένη φόρμουλα για το τέλειο πρώτο ραντεβού, μια νέα έρευνα από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge ισχυρίζεται ότι υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις, έτσι ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες σου για το δεύτερο.

Η έρευνα έγινε σε 8,000 χρήστες σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο έτσι ώστε να ανακαλυφθεί αν τα σημεία στα οποία έγιναν τα ραντεβού οδήγησαν στη δεύτερη συνάντηση των ζευγαριών ή όχι. Τα αποτελέσματα διέφεραν από πόλη σε πόλη, αλλά μερικοί παράγοντες παρέμειναν οι ίδιοι.

Ένα από τα πορίσματα στα οποία κατέληξε η έρευνα είναι ότι το σινεμά είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς πάνω από τους μισούς (64%) συμμετέχοντες στο Σαν Φρανσίσκο, το 59% στην Ουάσινγκτον και το 79% της Νέας Υόρκης δήλωσαν πως ήταν ένα πετυχημένο ραντεβού.

Αυτό που επίσης έδειξε η έρευνα, είναι ότι όσο πιο σοβαροφανές ήταν ένα ραντεβού τόσο λιγότερο πρόθυμοι ήταν οι συμμετέχοντες να πάνε σε αυτό. Για παράδειγμα, η πρόταση για μια βόλτα στο πάρκο, ένας καφές ή ένα ποτό είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει τον άλλο να δεχθεί απ’ότι μια πρόταση για δείπνο.

Παρ’όλο που υπήρχε μια γενικότερη συμφωνία στην προτίμηση προς τα χαλαρά ραντεβού, παρατηρήθηκε μια διαφωνία ως προς το είδος του φαγητού. Η πρόταση για πίτσα, για παράδειγμα, είχε μόνο 15% πιθανότητες επιτυχίας για δεύτερο ραντεβού, ενώ το τηγανητό κοτόπουλο είχε 24% πιθανότητες. Στην επιλογή του σούσι για πρώτο ραντεβού παρατηρήθε ένα ποσοστό επιτυχίας του 19%, ενώ στα pancakes ένα 9%.

More from

ΓΥΝΑΙΚΑ

8 σημάδια δείχνουν ότι η σχέση σου πρέπει να τελειώσει

Μήπως τα βλέπεις αλλά τα αγνοείς;

Κολλητός τους φίλος όταν πρέπει, αλλά γονιός κάθε φορά

Γιατί αν κάτι τέτοιο είναι που φαντάζεσαι θα πέσεις από τα σύννεφα όταν μια ωραία πρωία αποφασίσεις να το παίξεις μαμά ή μπαμπάς και συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έγινε όπως το υπολόγιζες

4 νέοι τρόποι για να αλλάξεις την ζωή σου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ο «δρόμος» της ζωής δεν είναι μια βαρετή ευθεία αλλά μια αληθινή «περιπέτεια» γεμάτη εκπλήξεις

Διαρκώς "busy": Όταν το πρόγραμμά σου σε βγάζει off

Πότε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία σου

Τα παιδιά που τους δίνουμε τεράστιες ελευθερίες, νιώθουν παραμελημένα

«Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να χαρώ την ελευθερία που μου δόθηκε απλόχερα κι απρόσμενα, γιατί ήταν τόσο «μεγάλη» που δεν ήξερα τι να την κάνω»

Γιατί θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο εξωτερικό

Η διαδικασία του να διαλέξεις εσύ ένα πιθανό μέλλον του παιδιού σου από την βρεφική ηλικία είναι μια ατελείωτη μάχη συναισθήματος και λογικής.

Ο γονιός που μαλώνει το παιδί είναι εκείνος που το αγαπάει περισσότερο;

Ο γονιός που αγαπάει μαλώνει περισσότερο… NOT