Follow us

Your tea: Γιατί είναι τόσο διάσημο αυτό το τσάι;

Αγαπητό και δημοφιλές για πολλούς λόγους

Your tea: Το τσάι που θα λατρέψεις!

Αν αγαπάς το τσάι και τις ευεργετικές του ιδιότητες, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το Your Tea.

Βασισμένο στις αρχές της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, η ομάδα του Your Tea συνδέει τις λέξεις tea (=τσάι) και detox (=αποτοξίνωση) και εφεύρει το «teatox», την γενική διαδικασία αποτοξίνωσης, που περιλαμβάνει από χάσιμο κιλών, μείωση κυτταρίτιδας έως ενδυνάμωση των μαλλιών σου, με τη βοήθεια ειδικών χαρμανιών, που προσφέρουν στον σώμα υγεία, ισορροπία και όμορφη εμφάνιση.

Το Your Tea απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων, με κοινό χαρακτηριστικό ότι όλοι αγαπούν το τσάι. Άνθρωποι που απλά τους αρέσει η γεύση του τσαγιού, με εντερικά προβλήματα, περιττά κιλά, ημικρανίες, έλλειψη σεξουαλικής διάθεσης, με θαμπό δέρμα, αδύναμα μαλλιά ή νύχια και άλλα ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του Your Tea. Δεδομένου ότι τα βότανα είναι ήπια και έχουν περάσει από ποικίλες επεξεργασίες αλλά και την έγκριση εξειδικευμένων βοτανολόγων, το κάθε φακελάκι προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές του ιδιότητες, σε όποιον θελήσει να το βάλει στην καθημερινότητά του και ακολουθεί πιστά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέρνο αυτό project αναφέρει η Πρέσβειρα του Your Tea, Nat Kringoudis, που αναλύει την ιδέα της δημιουργίας και την αποτελεσματικότητα του Your Tea.

Your tea: Γιατί είναι τόσο διάσημο αυτό το τσάι;


Ποιος αναπτύσσει τα χαρμάνια του Your Tea; Πώς είναι το μείγμα καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό;

Τα μείγματα μας φτιάχνονται από Κινέζους ιατρικούς επαγγελματίες. Παράλληλα, τα χαρμάνια μας έχουν εγκριθεί από έως και πέντε Κινέζους βοτανολόγους για να διασφαλίσουμε ότι πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς. Στόχος μας είναι τα χαρμάνια μας να είναι αρκετά ήπια απευθυνόμενα σε διαφορετικούς τύπους σώματος και εσωτερικές καταστάσεις - τομέας που από μόνος του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να αναπτύξουμε την ομάδα μας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο με την εμπειρία τους όσο και με την ικανότητά τους να φτιάχνον αποτελεσματικά χαρμάνια με εμάς.

Από που προέρχεται το τσάι; Είναι βιολογικό;
Το τσάι και τα βότανα μας προέρχονται από την Κίνα, από έναν αριθμό διαφορετικών επαρχιών, σύμφωνα με το από πού προέρχονται τα φυσικά συστατικά. Οι Κινέζοι έχουν το ταλέντο να αναπτύσσουν συστατικά μόνο όπου αυτά μπορούν να ευδοκιμήσουν με φυσικό τρόπο και σύμφωνα με τις εποχές - επιτρέποντας τα συστατικά μας να είναι κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Η λέξη «οργανικό» είναι μια λέξη που παίρνει διαφορετικό νόημα ανάλογα με κάθε χώρα, που έχει τη δική του «εκδοχή» των οργανικών.

Τα βότανα μας είναι βιολογικής καλλιέργειας στην Κίνα, απαλλαγμένα από φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες. Η επεξεργασία τους είναι φυσική και μάλιστα οργανική, όπως πιστοποιείται από την Κίνα και αναγνωρίζεται από πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, διανύουμε μια οργανική διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων μας, σε όλο τον κόσμο - για να επιτευχθεί η παγκόσμια βιολογική πιστοποίηση. Το οποίο είναι μια πολύ μακρά διαδικασία!

Ποιος ωφελείται από το πρόγραμμα YourTea; Τι αποτέλεσμα μπορούμε να περιμένουμε;

Η ποικιλία είναι ευρεία. Έχουμε πελάτες που έχουν δυσανεξία σε τρόφιμα και χρησιμοποιούν το τσάι μας για την εξάλειψή της, πελάτες εξαιρετικά υγιείς και θέλουν μια προσθήκη στη ρουτίνα τους, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για νέες γεύσεις, με διάφορες παθήσεις υγείας, όπως η κακή ενέργεια, θαμπό δέρμα. Πολλοί το καταναλώνουν για να καταφέρουν μια μείωση του βάρους τους ή για την κατακράτηση των υγρών, ενώ τέλος, υπάρχουν άλλοι που απλά θέλουν να αισθάνονται καλύτερα εσωτερικά.
Δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες για τον πελάτη. Δεδομένου ότι τα βότανα μας είναι ήπια και δημιουργήθηκαν για να ταιριάζουν σε πολλούς - είναι όλα λίγο σχετικά αναφορικά με την ατομική εμπειρία και το πώς ο κάθε άνθρωπος επωφελείται από το μείγμα μας.

Μεταξύ άλλων, μέσα από τον διαδικτυακό προορισμό του Your Tea έχεις τη δυνατότητα να βρεις ιδανικά προγράμματα διατροφής, υγείας αλλά και συνταγές, με απότερο σκοπό το επιθυμητό από όλους μας well being.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί, ότι το Your Tea δρα φιλανθρωπικά δωρίζοντας ποσοστό επί των κερδών σε διαφορετικό οργανισμό κάθε μήνα.

Your tea: Γιατί είναι τόσο διάσημο αυτό το τσάι;  - εικόνα 2

Μπες στο yourtea.com, βρες το τσάι που θα καλύψει τις ανάγκες σου και κάνε το δικό σου. Αν, ωστόσο, δεν βρεις αυτό που θες, κάνε υπομονή, καθώς όπως ενημέρωσε η Πρέσβειρα του Your Tea, Nat Kringoudis, αναμένεται να κυκλοφορήσουν 8 νέες γεύσεις: Sex Tea, Hangover Tea, Antioxidant Tea, Skin Magic Tea, Breastfriend Tea, Sleep Tea, Happy Tea και Energy Tea.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ