Follow us

Οι 10 πιο fit γυναίκες του 2014 και τα μυστικά διατροφής τους

Μικρά και έξυπνα tips δίαιτας από τις celebrities με τα πιο όμορφα και γυμνασμένα σώματα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή το φθινόπωρο

doukissa

Μικρά και έξυπνα tips δίαιτας από τις celebrities με τα πιο όμορφα και γυμνασμένα σώματα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή το φθινόπωρο


Τις βλέπεις και τις θαυμάζεις , αυτές και κυρίως τα όμορφα σώματά τους. Ειδικά με τα αποκαλυπτικά και εντυπωσιακά τους μαγιό, οι αγαπημένες celebrities ξέρουν να μας κάνουν να ασχολούμαστε μαζί τους ακόμα και όταν κάνουν διακοπές. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τα "χτισμένα" και αδύνατα κορμιά των stars είναι αποτέλεσμα μελετημένης διατροφής και προγράμματος.

Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να προσέξεις. Αυτό που μόλις διάβασες δε σημαίνει απαραίτητα κόπο. Η διατροφή και η γυμναστική είναι δυο βασικοί κανόνες που όλοι ξέρουμε ότι οδηγούν σε ένα σφιχτό και λεπτό κορμί αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι τόσο να φας υγιεινά όσο και να γυμναστείς και φυσικά να συνδυάσεις τα δύο μεταξύ τους! Τα κολπάκια που χαρίζουν όμορφα κορμιά είναι μικρά μυστικά διατροφής και άσκησης που ίσως δεν ξέρεις, καθώς και νέες τάσεις στις δίαιτες και το fitness.

(Τip: Αυτή την εποχή detox all the way! Δες εδώ τι μας προτείνει η Κατερίνα Καινούργιου για να επιστρέψουμε fit από τις διακοπές μας)

Εντόοπισε το αγαπημένο σου κορμί και δες πώς να το αποκτήσεις!

[gallery ids="85980,85981,85982,85983,85984,85985,85986,85987,85988,85989,86026"]

H όμορφη Αlexa Chung ακολουθεί αυστηρά χορτοφαγική διατροφή και προτιμά πολύ τα όσπρια. Δεν αγγίζει καθόλου junk-food και φροντίζει να πίνει όσο περισσότερο πράσινο τσάι μπορεί καθημερινά.

Κανονικές μερίδες από το φαγητό που υπάρχει στο σπίτι και άφθονη σαλάτα είναι το μυστικό της σιλουέτας της Δούκισσας Νομικού. Για πρωινό, επιλέγει ένα shake πρωτεϊνης με γάλα και μπανάνα.

Η εκθαμβωτική Doutzen Kroes είναι θερμή οπαδός της γυμναστικής. Το αγαπημένο της πρόγραμμα περιέχει πάντα σχοινάκι και τρέξιμο.

H Elle McPherson (a.k.a. The Body) έχει μυηθεί στην αλκαλική δίαιτα και καταναλώνει πολλά λαχανικά, φρούτα, όσπρια και ξηρούς καρπούς

H Gisele φροντίζει να μη στερείται τα αγαπημένα της φαγητά, είναι όμως αφοσιωμένη στο πρόγραμμα εκγύμνασής της που είναι αρκετά σκληρο, με kung-fu και yoga sessions.

H Kατερίνα Καινούριου αγαπά την υγιεινή διατροφή και φροντίζει να τη συνδυάζει με άσκηση όσο πιο συχνά μπορεί. (Κάνε κλικ εδώ για να δεις το ολοκληρωμένο διατροφολόγιο για αδυνάτισμα που ακολουθεί).

Η Έλλη Κοκκίνου διατηρεί τους τονισμένους και καλοσχηματισμένους μύες της με διατροφή χωρίς γλουτένη καθώς και με αντικατάσταση των γαλακτοκομικών προϊόντων με προϊόντα σόγιας

H Γωγώ Μαστροκώστα ακολουθεί το κλασικό διαιτητικό πλάνο: Άπαχο κρέας και σαλάτα για ένα χρονικό διάστημα και φυσικά άσκηση

H Ελένη Μενεγάκη έχει το relaxed fit σώμα που λατρεύουμε και δηλώνει fan του καλού φαγητού. Το διατροφικό της πλάνο δεν επιτρέπει ενδιάμεσα γεύματα και πίνει όσο περισσότερο νερό μπορεί καθημερινά.

Η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ πειθαρχημένη στη διατροφή της και αγαπά τα βιολογικά προϊόντα. Από το διαιτολόγιό της δε λείπουν ποτέ τα παντζάρια, η ρόκα και το σπανάκι.

Η Ελένη Πετρουλάκη διατηρεί το εντυπωσιακά γραμμωμένο κορμί της τρώγοντας πάντα υγιεινά, ενώ αν υποκύψει σε "παρασπονδία" ακολουθεί αποτοξινωτική δίαιτα με σούπες για λίγες ημέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ