Follow us

Πώς θα αποκτήσεις πιο καλλίγραμμη σιλουέτα σε 7 μόνο ημέρες

Το ημερολόγιο δείχνει Σεπτέμβριο κι η ζυγαριά… Kcaligram 7days!

Πώς θα αποκτήσεις πιο καλλίγραμμη σιλουέτα σε 7 μόνο ημέρες

Το ημερολόγιο δείχνει Σεπτέμβριο κι η ζυγαριά… Kcaligram 7days!


Οι διακοπές τέλειωσαν και είμαστε όλες πίσω στη βάση μας, μαυρισμένες, φρέσκες και ανανεωμένες. Αλλά… κάτι η ξενοιασιά στα νησιά, κάτι οι ντόπιες σπεσιαλιτέ, τα δροσιστικά κοκτέιλ και η ζυγαριά που δεν είχαμε μαζί, μια ματιά στον καθρέφτη επιβεβαιώνει ότι μάλλον πήραμε ένα-δυο κιλάκια και χρειαζόμαστε άμεσα μια λύση για να απαλλαγούμε απ’ αυτά.

Μπορεί το φθινόπωρο να μην είναι η κλασική εποχή για αδυνάτισμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι η ιδανική στιγμή. O καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και η ζέστη βοηθά στο να μην έχουμε όρεξη για πολύ πλούσια γεύματα. Μάλιστα, οι επιλογές σε φρούτα και σαλάτες είναι πολλές και νοστιμότατες, πράγμα που μας βοηθάει ακόμα πιο πολύ. Και, φυσικά, θέλουμε να προλάβουμε πριν πιάσουν τα κρύα και κλειστούμε μέσα στο σπίτι, που τότε πια είναι αναμενόμενο ότι θα φάμε και ένα σοκολατάκι παραπάνω. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι ότι το φθινόπωρο για τις περισσότερες σημαίνει μια καινούρια αρχή γιατί είναι η «νέα σχολική χρονιά».

Οπότε, αξίζει μια μικρή προσπάθεια ώστε να νιώσεις ξανά αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σου, σε μια μόνο εβδομάδα. Οι λόγοι για να θέλεις να το πετύχεις είναι πολλοί. Εμείς σκεφτήκαμε 7!

1. Καινούρια δουλειά ή συνέντευξη για δουλειά
2. Πρώτο ραντεβού
3. Πρόσκληση σε γάμο
4. School reunion party
5. Απόδραση σε νησάκι το Σαββατοκύριακο
6. Προετοιμασία για shopping χειμερινής γκαρνταρόμπας
7. Για να νιώθετε εσείς καλά με το σώμα σας!

Το νέο σύστημα αδυνατίσματος Kcaligram 7days των Lanes φτιάχτηκε ειδικά για εσένα που έχεις το δικό σου λόγο να νιώσεις πιο καλλίγραμμη και να λάμψετε όπου κι αν εμφανιστείς, χωρίς να έχεις ανάγκη να χάσεις πολλά κιλά. 7 μέρες φτάνουν!

Το Σύστημα Αδυνατίσματος 7 ημερών Lanes Kcaligram 7days, προσφέρει:

  • Μείωση της αίσθησης φουσκώματος
  • Περιορισμό της κατακράτησης υγρών
  • Ενίσχυση του μεταβολισμού
  • Βελτίωση της σιλουέτας

Συστατικά:

Αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα και ανανάς, που ευνοούν την απομάκρυνση των περιττών υγρών που κατακρατούνται στο σώμα μειώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος και πλεονάζοντος βάρους. Επιπλέον, το μελίλωτο και ο ανανάς ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία για απομάκρυνση του λίπους, συντελώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της σιλουέτας.

Χρώμιο, πράσινο τσάι, μελισσόχορτο και ρόδι. Το χρώμιο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιπών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων και βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, συμβάλλοντας στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό. Το πράσινο τσάι ενισχύει την θερμογένεση για καύση του λίπους, συντελώντας στον έλεγχο του βάρους. Το ρόδι και το μελισσόχορτο διευκολύνουν την πέψη και βοηθούν στην απομάκρυνση των εντερικών αερίων που προκαλούν φούσκωμα.

Όποιοι κι αν είναι οι δικοί σoυ #reasonstoslim, σίγουρα θα πετύχεις το στόχο σου. Πιο καλλίγραμμη σιλουέτα, σε 7 μόνο ημέρες, με αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τι άλλο θέλεις;

Μάθε περισσότερα για το Lanes Kcaligram 7days εδώ: http://laneshealth.gr/products/categories/kcaligram/kcaligram-7days

Πώς θα αποκτήσεις πιο καλλίγραμμη σιλουέτα σε 7 μόνο ημέρες - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ