Follow us

Η βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά αποκαλύπτει τη σωστή διατροφή για αντιγήρανση και ευεξία

Το μυστικό είναι να καταναλώνετε τα σωστά είδη τροφίμων

Η βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά αποκαλύπτει τη σωστή διατροφή για αντιγήρανση και ευεξία

«Μην ξοδεύετε μια περιουσία σε αντιγηραντικές κρέμες για να δείχνετε νεότερες. Το μυστικό είναι να καταναλώνετε τα σωστά είδη τροφίμων.

Οι περισσότερες γυναίκες στρέφονται προς την αισθητική χειρουργική, γιανα αναστρέψουν το αποτέλεσμα του χρόνου. Ωστόσο αυτό είναι μια εξωτερικήπαρέμβαση, η ριζική αλλαγή συνδέέται με την τροφή που μπαίνει στο σώμασας. Η λύση είναι σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Το σώμα έχει την πλήρη ολοκλήρωση περίπου στην ηλικία των 25. Μετά απόαυτή την ηλικία, το σώμα σας αρχίζει τη διαδικασία της γήρανσης και τοποσοστό ανανέωσης των κυττάρων σας επιβραδύνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότιγια όσες είστε πάνω απο 25, είναι αργα για αλλαγή. Δεν είναι ποτέ πολύαργά για να μπείτε στην διαδικασία της αντιγήρανσης . Εφ 'όσονακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή, μπορείτε να φαίνεσθε ακόμα νεότεροι.

1. Τρώτε μαύρη σοκολάτα
Η σοκολάτα περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότιμπορείτε να καταναλώσετε οποιοδήποτε είδος σοκολάτας. Η σοκολάταγάλακτος δεν έχει καμία θρεπτική αξία, η μαύρη σοκολάτα με 70% κακάοείναι αυτή που είναι γεμάτη αντιοξειδωτικά. Επίσης η μαύρη σοκολάταέχει χαμηλότερα κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη, έτσι είναι μια πολύυγιεινή επιλογή. Υπάρχουν πια στο εμπόριο σοκολάτες μαύρες με stevia, οιοποίες είναι ιδανική επιλογή.

2. Καταναλώστε κόκκινο κρασί
Το κόκκινο κρασί είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αλλά θα πρέπεινα καταναλώνεται με μέτρο. Περιέχει αντιοξειδωτικά (ρεσβερατρόλη) πουμειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, ενώ συντελλούν και στηνκαταπολέμηση ορισμένων μορφών καρκίνου. Αν προτιμάτε το λευκό κρασί,έχει επίσης αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.»

Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο και μην χάσεις το μέρος Β, την επόμενη εβδομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ