Follow us

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα μέχρι το καλοκαίρι

Η ιατρός βιοπαθολόγος Δρ. Μαρία Ψωμά αποκαλύπτει τις αιτίες εμφάνισης κυτταρίτιδας αλλά και τη διατροφή για να την εξαλείψεις

Εξαφάνισε την κυτταρίτιδα μέχρι το καλοκαίρι

Η ιατρός βιοπαθολόγος Δρ. Μαρία Ψωμά αποκαλύπτει τις αιτίες εμφάνισης κυτταρίτιδας αλλά και τη διατροφή για να την εξαλείψεις.

«Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την παραλία και την κρίσιμη στιγμή του να εκθέσουμε το σώμα μας. Οι περισσότερες έρχονται στο ιατρείο πανικόβλητες. Τα θέματα που απασχολούν είναι κλασικά "μαγικές λύσεις" και μεταμόρφωση σε ένα μήνα.
Φυσικά δεν υπάρχουν "μαγικές λύσεις" ούτε χάπια. Η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής όπως και η συστηματική άσκηση, και έπρεπε να γίνονται καθόλη την διάρκεια του έτους.

Παρόλα αυτά μπορούμε ακόμη και τώρα , να ακολουθήσουμε κάποιες συμβουλές και να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα. Τα πιο συνήθη και επείγοντα προβλήματα είναι τα παρακάτω και σε αύτα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

1. Πώς να χάσετε το λίπος στην κοιλιά "σωσίβιο" ή στην περιφέρεια "ψωμάκια"
2. Διατροφή κατά της κατακράτησης
3. Διατροφή κατά της κυτταρίτιδας

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
Ένα από τα βασικότερα προβλήματα των γυναικών ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι είναι η κυτταρίτιδα.
Αντίθετα από την γενική πεποίθηση, η κυτταρίτιδα δεν οφείλεται στο περιττό λίπος που υπάρχει στο σώμα σας. Για αύτο και τη συναντούμε πολύ συχνά και σε γυναίκες αδύνατες που δεν γυμνάζονται....»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ