Follow us

500 θερμίδες λιγότερες την ημέρα; Είναι ευκολότερο από όσο πιστεύεις

Xάσε 1 κιλό την εβδομάδα χωρίς κόπο

500 θερμίδες λιγότερες την ημέρα; Είναι ευκολότερο από όσο πιστεύεις

Xάσε 1 κιλό την εβδομάδα χωρίς κόπο

Ο πιο βασικός τρόπος για να χάσεις κιλά, είναι να περιορίσεις τις θερμίδες που τρως. Όλες το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά πώς ξέρεις πόσες και τι πρέπει να κόψεις για να δεις διαφορά; 500 θερμίδες την ημέρα, είναι ο ιδανικός αριθμός για να δεις αλλαγή στο σώμα σου, ακόμα μέσα και σε μια εβδομάδα. Μπορεί να σου ακούγεται “βουνό” αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να λαμβάνεις 500 θερμίδες καθημερινά από κακές συνήθειες ή τρώγοντας τα λάθος τρόφιμα. Εμείς σου λέμε 6 εύκολους τρόπους για να το κάνεις αυτό, χωρίς καν να χρειαστεί να περιορίσεις κάποιο γεύμα!

500 θερμίδες λιγότερες την ημέρα; Είναι ευκολότερο από όσο πιστεύεις

1. Χτύπα το πόδι σου στο πάτωμα. Μήπως οι νευρικοί φίλοι σου, τυχαίνει να είναι και αδύνατοι; Αυτό πιθανώς συμβαίνει γιατί όταν χτυπούν το πόδι τους ή τα χέρια τους σε κάποια επιφάνεια, νευρικά, καίνε θερμίδες! Δοκίμασέ το και εσύ καθημερινά, διασχίζοντας το σπίτι σου όταν μιλάς στο τηλέφωνο, ή χτύπα τα πόδια και τα χέρια σου όταν ακούς μουσική. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να χάσεις μέχρι και 5 κιλά μέσα σε 1 μήνα!

2. Απόφυγε τα φιστίκια. Ναι, ξέρω είναι δελεαστικό να τσιμπήσεις μερικά όταν πίνεις το ποτό σου ή όταν βλέπεις μια ταινία, αλλά πριν το ξανακάνεις, θυμήσου αυτό: Μια χούφτα φιστίκια με αλάτι έχει 175 θερμίδες και οι 3, 525 θερμίδες. Παρόλα αυτά, αν δεν μπορείς να τους αντισταθείς προτίμησε τα φιστίκια Αιγίνης, των οποίων οι 2 χούφτες έχουν 179 θερμίδες.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ