Follow us

Audrey Hepburn: Η διατροφή της αποκαλύπτεται μέσα από ένα νέο βιβλίο

Πολύ σοκολάτα, καλό πρωινό και νηστεία μέσα στα "μυστικά" της διατροφής της

Audrey Hepburn: Portraits of an Icon (Φωτογραφίες)

Πολύ σοκολάτα, καλό πρωινό και νηστεία μέσα στα "μυστικά" της διατροφής της.

Ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μία από τις πιο εκλεπτυσμένες, όμορφες και ταλαντούχες φιγούρες του Hollywood. Ο λόγος για την Audrey Hepburn που αυτές τις ημέρες έχει "αναγεννηθεί" μέσα από μια φωτογραφική έκθεση με θέμα τη συναρπαστική ζωή της αλλά και ένα νέο βιβλίο που, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει τις διατροφικές της συνήθειες.

Αν λοιπόν ψάχνεις τον τρόπο να αποκτήσεις την ομορφιά της υπέροχης Audrey, να όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου και γιο της διάσημης σταρ, Luca Dotti, η μητέρα του δεν παρέλειπε ποτέ το πρωινό γεύμα, ακόμα και τις ημέρες που έκανε αποτοξίνωση. Η αποτοξίνωση ωστόσο ήταν κάτι που έκανε για λίγες ημέρες κάθε μήνα οπότε και έτρωγε μονάχα γιαούρτι με μήλο.

Στο βιβλίο του, Audrey at Home: Memories of My Mother's Kitchen, ο Luca περιγράφει τα αγαπημένα φαγητά της μητέρας του, μερικά από τα οποία ήταν οι ψητές στο φούρνο πατάτες και ο καπνιστός σολομός. Οι διατροφικές της συνήθειες, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν βαθιά επηρεασμένες από την γερμανική κατοχή που έζησε ως παιδί. Σε αυτά μάλιστα τα δύο χρόνια (1944-1945) έχασε το σπίτι της, τον πατέρα της, πολλούς συγγενείς της ενώ γλίτωσε τη ζωή της από καθαρή τύχη. "Τρώγαμε τσουκνίδες και πολλοί έβραζαν γρασίδι και τουλίπες μα εγώ δεν άντεχα να τα φάω" έλεγε η Audrey Hepburn στο γιο της. Η διατροφή της τότε αποτελούνταν από αντίδια που φύτρωναν ελεύθερα, βολβούς τουλίπας και πολύ νερό ώστε να γεμίζει το στομάχι της.

Αυτά τα στερημένα χρόνια την έκαναν αργότερα να μην μπορεί να αντισταθεί εύκολα στα αγαπημένα της φαγητά. Η σοκολάτα κυρίως, ήταν πάντα άφθονη στο σπίτι τους με την ίδια να τρώει ένα κομμάτι κάθε βράδυ και να φτιάχνει συχνά σοκολατένιες τούρτες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ