Follow us

ΒΙΝΤΕΟ: Ice Bucket Challenge: οι celebrities παγώνουν για καλό σκοπό

Oprah Winfrey, Cara Delevingne, Justin Timberlake και πολλοί ακόμα σταρ μπουγελώνονται και ενημερώνουν

ΒΙΝΤΕΟ: Ice Bucket Challenge: οι celebrities παγώνουν για καλό σκοπό

Oprah Winfrey, Cara Delevingne, Justin Timberlake και πολλοί ακόμα σταρ μπουγελώνονται και ενημερώνουν


Με κάθε ώρα που περνάει όλο και πληθαίνουν τα βιντεάκια του Ice Bucket Challenge. Κι αν δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα τι κρύβεται πίσω από την τελευταία "τρέλα" στο ίντερνετ, όπου διάσημοι και μη, μπουγελώνονται με κουβάδες γεμάτους παγάκια και νερό, λύσαμε εμείς το μυστήριο για σένα.

Το ALS είναι μια ασθένεια στα ελληνικά γνωστή ως Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση της οποίας η θεραπεία ακόμα ερευνάται. Το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του ίντερνετ δεν είχε καν ακουστά τη συγκεκριμένη εκφυλιστική ασθένεια μέχρι πριν λίγες ημέρες όταν και άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μικρά βίντεο του Ice Bucket Challenge στα social media.

Το αμερικάνικο ίδρυμα έρευνας και θεραπείας της ALS προσκαλεί τους...θαρραλέους του καλοκαιριού να μπουγελωθούν με ένα κουβά παγωμένο νερό και παγάκια. Όποιος τα καταφέρνει και ανεβάζει το βίντεο του στα social media πρέπει ύστερα να προκαλέσει 3 ακόμα γνωστούς του να κάνουν το ίδιο ενώ όποιος δεν ανταποκριθεί στην πρόκληση καλείται να δωρίσει ένα ποσό στον οργανισμό ALS Association.

Οι celebrities μπήκαν γρήγορα στο...παιχνίδι και ως αποτέλεσμα έχουμε ήδη δει αγαπημένους σταρ να καταβρέχονται και να ενημερώνουν το κοινό τους για την ιδιαίτερη αυτή ασθένεια.

Δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μας 5 βίντεο του Ice Bucket Challenge:

Cara Delevingne



Συνέχεια στη σελίδα 2
Selena Gomez




Taylor Swift- Jaime King




Robert Downey Junior




Bill Gates - Mark Zuckerberg - Justin Timberlake - Mickey Rourke




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ