Follow us

Δίαιτα χωρίς δίαιτα: 10 τρόποι για στιγμιαία ανανέωση της υγείας και της σιλουέτας σου

Μικρά υγιεινά tips για να κάνεις το απαραίτητο "makeover" πριν τις γιορτές

tips-def

Μικρά υγιεινά tips για να κάνεις το απαραίτητο "makeover" πριν τις γιορτές


Ξεκίνα να ενσωματώνεις υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σου, αγάπα το σώμα και τον οργανισμό σου και, σου εγγυόμαστε, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά και γρήγορα! [gallery ids="86360,86362,86363,86364,86366,86367,86368,86369,86370,86371"]

Μετρίασε τα συνθετικά γλυκαντικά: Μπορεί η stevia και η ζαχαρίνη να μην προσφέρουν καθόλου θερμίδες, αλλά στην πραγματικότητα σε κρατούν "εθισμένη" στη γλυκιά γεύση, με αποτέλεσμα να αναζητάς συνεχώς επιδόρπια.

Η αξία του ύπνου: Συνοπτικά, μετριάζει τις αυξομειώσεις στο ζάχαρο, ενισχύει το ανοσοποιητικό και προστατεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις. Ένας 7ωρος ύπνος είναι ιδανικός, ωστόσο ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες.

Πλύσιμο χεριών: Πίσω στα βασικά. Πλύνε τα χέρια σου μετά από κάθε επαφή με επιφάνειες που αγγίζουν πολλά άτομα, π.χ. το ΑΤΜ. To συχνό πλύσιμο καθαρίζει τις (εμφανείς) τοξίνες και αφήνει το δέρμα σου να αναπνέει.

Υγιεινά σνακ: Δύο με τρία την ημέρα είναι η ποσότητα που θα κρατήσει μακριά την απογευματινή "επίθεση" υπογλυκαιμίας και θα σε κάνει να φας λιγότερο το βράδυ. Διάλεξε σοφά: φρούτα, γιαούρτι, ξηρούς καρπούς ή μαύρη σοκολάτα.

Δοκίμασε το jogging: Ξέρεις τα τεράστια οφέλη της καρδιαγγειακής άσκησης στην ψυχολογία και τη σιλουέτα σου. Ήξερες ομως οτι μπορείς να αποκτήσεις όλες τις ευεργετικέ της ιδιότητες ακόμα και με 5-10 λεπτά χαλαρού τρεξίματος τη μέρα;

Αγάπησε τα προβιοτικά: Καθαρίζουν τον οργανισμό, βοηθούν τη σωστή λειτουργία του εντέρου και θωρακίζουν από ασθένειες. Στόχευσε σε καθημερινή κατανάλωσή τους, στο γιαούρτι, τις πίκλες, το κεφίρ ή ειδικά σκευάσματα με προβιοτικά.

Όχι αλκοόλ: Εκτός από το οτι σε γεμίζει "κενές" θερμίδες, ζάχαρη και λιπαρά, το αγαπημένο σου cocktail είναι υπεύθυνο για την αύξηση των ορμονών της πείνας. Μήπως καλύτερα ένα χυμό;

Όχι πια άπαχο γιαούρτι: Γενικά όχι πια άπαχα προϊόντα. Οι ευεργετικές ιδιότητες των λιπαρών για το μεταβολισμό σου είνα πλέον γνωστές, γι αυτό μην αποκλείεις εντελώς το λίπος. Μιλάμε φυσικά για το ακόρεστο.

Πολύχρωμο φαγητό: Ένα πιάτο γεμάτο χρώμα είναι θελκτικό, σου φτιάχνει το κέφι, "χορταίνει" το μάτι και τελικά σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να τρως λιγότερο!

Βιταμίνη Β: Υπεύθυνη για έναν ενεργό μεταβολισμό, πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά γιατί αποβάλεται εύκολα. Θα τη βρεις στα φυλλώδη λαχανικά με βαθύ πράσινο χρώμα (hello νόστιμες σαλατούλες)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ