Follow us

Αδύναμα μαλλιά και νύχια; Βρες τώρα τη λύση!

Το Skin, Nails and Hair της Solgar είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Plus: Σούπερ διαγωνισμός

Αδύναμα μαλλιά και νύχια; Βρες τώρα τη λύση!

Μαλλιά που πέφτουν, νύχια που σπάνε, δέρμα θαμπό που έχει χάσει τη λάμψη του. Πώς μπορείς να διατηρήσεις δέρμα, μαλλιά και νύχια υγιή;

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα σύνηθες φαινόμενο που ταλανίζει κάθε γυναίκα. Ωστόσο, η τριχόπτωση είναι μία πολύ συχνή κατάσταση, που μπορεί να οφείλεται τόσο σε ορμονικές αλλαγές (όπως π.χ. η εμμηνόπαυση και οι διαταραχές του θυρεοειδούς), αλλά και σε άλλους παράγοντες, όπως μια απρόσεκτη διατροφή, φτωχή σε θρεπτικά συστατικά, οι στερητικές δίαιτες ή το καθημερινό στρες. Το καθημερινό styling, τα σφιχτά λαστιχάκια επίσης φθείρουν και ταλαιπωρούν τα μαλλιά, ενώ ακόμη και το λούσιμο με ζεστό νερό βλάπτει, καθώς αφυδατώνει την τρίχα και την κάνει να σπάει πιο εύκολα.

Απέφυγε την θαμπή και άτονη όψη και τις αδύναμες τρίχες με τη βοήθεια του συμπληρώματος διατροφής Skin, Nails and Hair.
Το Skin, Nails and Hair της Solgar είναι μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της κερατίνης, ώστε το δέρμα σας να διατηρείται φωτεινό και νεανικό, τα μαλλιά λαμπερά και ευκολοχτένιστα και τα νύχια σας δυνατά και υγιή.

Όσον αφορά τα νύχια, χρειάζονται κι αυτά επίσης ξεχωριστή φροντίδα, ιδίως για τις γυναίκες που λόγω των δουλειών του σπιτιού εκθέτουν πολύ τα χέρια τους σε χημικούς παράγοντες (π.χ. οικιακά καθαριστικά) και στο νερό. Επειδή τα νύχια έχουν την τάση να απορροφούν ουσίες στις οποίες εκτίθενται, μπορεί κάποια από αυτές να είναι η αιτία που σπάνε. Ακόμη και το συνεχές βάψιμο μπορεί να τα φθείρει.

Tα νύχια που σπάνε ή ξεφλουδίζουν μπορεί να είναι επίσης σημάδι έλλειψης κάποιου θρεπτικού συστατικού- όπως βιοτίνης, βιταμίνης Α, φωσφόρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου ή νιασίνης. Και εδώ το Skin, Nails and Hair έρχεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια, καθώς περιέχει οργανικό θείο (MSM), βιταμίνη C, προλίνη, λυσίνη, και κιτρικό ψευδάργυρο.

Αδύναμα μαλλιά και νύχια; Βρες τώρα τη λύση!

Θέλεις μαλλιά που λάμπουν; Μπες στη σελίδα του healthyme.gr στο Facebook, σημείωσε ποιες από τις ερωτήσεις των ειδικών ακολουθείς και πάρε μέρος στην κλήρωση για τέλεια δώρα! Δύο τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα προϊόν Skin, Nails & Hair της Solgar και από ένα πακέτο συνεδριών με επίσκεψη σε κάθε ειδικό ενώ 10 ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν από ένα προϊόν Skin, Nails & Hair της Solgar!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό: http://on.fb.me/1slzfai

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ