Follow us

Υγιή μαλλιά και νύχια: Πώς θα το καταφέρεις;

Με τα Γαλλικά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl

Υγιή μαλλιά και νύχια. Πώς θα το καταφέρεις;

Αναζητάς αναζωογόνηση και θρέψη μαλλιών και νυχιών; Πέτυχε την ομορφιά «εκ των έσω» με τα Γαλλικά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl.

Σπάνε τα νύχια σου και έχεις αδύναμες άκρες στα μαλλιά; Η MissBloom σου βρήκε τη λύση.

H ολοκληρωμένη σύνθεση του Optima Capillary των Γαλλικών εργαστηρίων Vitarmonyl
, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία και ομορφιά των μαλλιών και των νυχιών, όπως η κυστίνη, η μεθειονίνη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη Ε και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, τα λιπαρά οξέα, το πυρίτιο, τα οποία τρέφουν και αναζωογονούν μαλλιά και νύχια.

Ακολούθησε ένα πρόγραμμα 30 ημερών, λαμβάνοντας 2 κάψουλες την ημέρα και δες άμεσα ορατά αποτελέσματα: Τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα και λάμψη που αναδεικνύεται από τη ρίζα μέχρι τις άκρες ενώ τα νύχια διατηρούν τη δύναμή τους.

Τα προϊόντα Vitarmonyl, παράγονται στη Γαλλία με αυστηρή επιλογή συστατικών και φυτών που ανταποκρίνονται στα φαρμακευτικά πρότυπα παραγωγής & ελέγχου.

Βρες το δικό σου ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής Vitarmonyl που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων (περισσότερα από 70 είδη) που θα βρεις σε επιλεγμένα Super Markets σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.vitarmonyl.gr – τηλ: 210 6626201

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ