Follow us

Beauty issues: Τι θέλει να σου πει το σώμα σου;

Σπάνε τα νύχια σου ή έχεις υπερβολική τριχοφυΐα; Βρήκαμε τι ευθύνεται για αυτά και σου προτείνουμε λύσεις

soma-def

Σπάνε τα νύχια σου ή έχεις υπερβολική τριχοφυΐα; Βρήκαμε τι ευθύνεται για αυτά και σου προτείνουμε λύσεις


Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με ακμή, τριχόπτωση και μαύρους κύκλους. Ναι, συνήθως ευθύνεται ο ανεπαρκής ύπνος, η κακή διατροφή, ακόμα και η αλλαγή του καιρού – μερικές φορές όμως το πρόβλημα είναι βαθύτερο και το ενοχλητικό σπυράκι είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο ο οργανισμός σου προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή.

Beauty issues: Τι θέλει να σου πει το σώμα σου;

Αν ξυπνάς με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ενώ κοιμάσαι -τις απαραίτητες- 8 ώρες κάθε βράδυ, τότε μάλλον το σώμα σου είναι αφυδατωμένο. Απόφυγε το αλάτι στο φαγητό και προσπάθησε να πίνεις 2 λίτρα νερό καθημερινά.


Beauty issues: Τι θέλει να σου πει το σώμα σου; - εικόνα 2

Αν παρατηρείς συχνά στα μπράτσα σου μικρά κόκκινα εξογκώματα, ίσως πάσχεις από θυλακική υπερκεράτωση (η οποία απαιτεί φαρμακευτική αγωγή) ή δεν λαμβάνεις αρκετά Ω3 λιπαρά οξέα. Ένταξε στην διατροφή σου το σολωμό και τα αβοκάντο και θα δεις διαφορά.

Beauty issues: Τι θέλει να σου πει το σώμα σου; - εικόνα 3

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά – αν παρ'όλα αυτά παρατηρείς έντονη τριχόπτωση (πάνω από 100 τρίχες την ημέρα) ίσως ευθύνεται κάποιο φάρμακο που λαμβάνεις, οπότε θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου.

Διάβασε εδώ ολόκληρο το άρθρο του madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ