Follow us

Κονδυλώματα: Θεραπεία πριν τις διακοπές

Απαλλαγείτε εσείς και ο σύντροφός σας από το αφροδίσιο νόσημα που σας ταλαιπωρεί, προτού αναχωρήσετε για τον αγαπημένο σας προορισμό

Κονδυλώματα: Θεραπεία πριν τις διακοπές

Απαλλαγείτε εσείς και ο σύντροφός σας από το αφροδίσιο νόσημα που σας ταλαιπωρεί, προτού αναχωρήσετε για τον αγαπημένο σας προορισμό.

Κρυοθεραπεία: Μέσος όρος επισκέψεων που χρειάζεται για να εξαλειφθούν τα κονδυλώματα; Συνήθως πάνω από 4, αλλά αυτό εξαρτάται από την έκταση της βλάβης. Αποτέλεσμα; Μπορεί να μείνουν σημάδια.

Φαρμακευτικές κρέμες: μέσος όρος θεραπείας; 3 μήνες, καθώς η εφαρμογή απαιτεί συνήθως τρεις κύκλους.

Laser C02: Η νέα τεχνολογία εξαλείφει τα κονδυλώματα ακόμα και μέσα σε 1 συνεδρία. Επιπλέον, θεωρείται γρήγορη, αναίμακτη και δεν αφήνει ουλές.

Όπως εξηγεί η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος-αφροδισιολόγος, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας και Laser του κέντρου Δερματολογίας Cosmetic Derma Medicine «το laser καταστρέφει τις βλάβες χωρίς να βλάπτει τους ιστούς γύρω από τα κονδυλώματα. Η μέθοδος είναι ανώδυνη γιατί γίνεται με τοπική αναισθησία. Την προτιμούμε γιατί είναι ατραυματική και ελάχιστα επεμβατική και καταστρέφει άμεσα τα κονδυλώματα που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία αντρών και γυναικών».

Τα κονδυλώματα μεταφέρονται με την σεξουαλική επαφή κάθε μορφής, ενώ το προφυλακτικό δεν σας προστατεύει πάντα. Το laser διοξειδίου είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος που τα εξαλείφει.

Στις γυναίκες το laser C02 εφαρμόζεται στην περιοχή όπου υπάρχουν κονδυλώματα, όπως σε αιδοίο, πρωκτό, περίνεο, χείλη αιδοίου. Το laser C02 εφαρμόζεται και για τη θεραπεία κονδυλωμάτων στους άντρες, σε περιοχές όπως οι όρχεις, το πέος, ο πρωκτός.

Δείτε το βίντεο με τη θεραπεία στις γυναίκες:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ