Follow us

First aid kit - τσαντάκι παραλίας: Όλα όσα πρέπει να έχει μέσα

Τα απαραίτητα για τη θάλασσα

First aid kit τσαντάκι παραλίας: Όλα όσα πρέπει να έχει μέσα
First aid kit - τσαντάκι παραλίας: Όλα όσα πρέπει να έχει μέσα
Τα απαραίτητα για τη θάλασσα

Η σωστή οργάνωση είναι το κλειδί για να περάσεις ακόμα πιο ευχάριστα στις διακοπές σου. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι ούτε να προσπαθείς να προβλέψεις το κάθε απρόοπτο που μπορεί να προκύψει, αρκεί να είσαι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα.

Μιας και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου το περνάς σε κάποια παραλία, είναι σημαντικό να έχεις οργανωθεί κατάλληλα για ακόμα πιο ξέγνοιαστες στιγμές. Αφού, λοιπόν, έχεις βρει ήδη το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι, καθώς και τα υπόλοιπα αξεσουάρ θαλάσσης, μετά το στυλ σειρά έχει η πρόληψη και η προστασία. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο, φτιάχνοντας μόνο ένα “first aid kit” τσαντάκι παραλίας (φαντάσου κάτι σαν το τσαντάκι του Sport Billy στην πιο boho εκδοχή του).

Αντηλιακό προσώπου και σώματος
Έχεις πολλούς λόγους για να μην βγεις από το σπίτι χωρίς να βάλεις αντηλιακό (και να το πάρεις μαζί σου). Σε προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς και νεανικού δέρματος. Μία εφαρμογή δεν είναι ποτέ αρκετή, γι' αυτό πρέπει να το έχεις πάντα μαζί σου.

Αντηλιακό μαλλιών

Όπως το σώμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση. Το αντηλιακό προστατεύει το χρώμα των μαλλιών και τα διατηρεί μαλακά και ευκολοχτένιστα.

Μεταλλικό νερό σε μορφή σπρέι
Αρκεί ένα ψέκασμα για να τονώσει και να αναζωογονήσει το πρόσωπό σου μετά από μία ζεστή ημέρα στην παραλία. Το μεταλλικό νερό σε σπρέι είναι ιδανικό όταν θέλεις να φρεσκαριστείς και να συνεχίσεις κατευθείαν για φαγητό ή ποτό.

Δεύτερο μαγιό / Εσώρουχο
Το στεγνό μαγιό θα σου προσφέρει την άνεση και την προστασία που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τον ήλιο και την παραμονή σου στην παραλία. Μπορείς όμως να έχεις μαζί σου κι ένα εσώρουχο σε περίπτωση που η παραλία διαθέτει ντους και θέλεις να είσαι έτοιμη για διασκέδαση μετά τη θάλασσα.

Σερβιέτες/Ταμπόν

Το τελευταίο που θέλεις όταν είσαι στην παραλία είναι να ψάχνεις τα απαραίτητα πράγματα για την περίοδο. Οι σερβιέτες και τα ταμπόν (ανάλογα με το τι σε βολεύει) δεν πρέπει να λείπουν από το τσαντάκι σου. Bonus: Μπορεί να είσαι εσύ αυτή που θα εξυπηρετήσει μία φίλη που θα βρεθεί σε ανάγκη.

Κρέμα για τσιμπήματα
Η αντιβιοτική κρέμα κρίνεται απαραίτητη στις διακοπές, αφού πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος τσιμπήματος. Για να μην ψάχνεις το κοντινότερο φαρμακείο (στα νησιά μπορεί να αποδειχτεί χρονοβόρα διαδικασία) έχε πάντα μαζί σου μία κρέμα για τσιμπήματα.

Παυσίπονα
Κάτι ο ήλιος, η υψηλή θερμοκρασία, τα παραπάνω ποτά που ήπιες το προηγούμενο βράδυ ή οι πόνοι της περιόδου που ήρθε νωρίτερα αρκούν για να σου χαλάσουν τη διάθεση και σου προκαλέσουν πονοκέφαλο. Μην ξεχνάς τα παυσίπονα για να προλάβεις το πρόβλημα στην αρχή του.

Φορητός φορτιστής κινητού
Σου λύνει τα χέρια και δεν ξεμένεις ποτέ χωρίς κινητό. Με τον φορητό φορτιστή μπορείς να σερφάρεις και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περιορισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ