Follow us

Θύελλα αντιδράσεων για προωθητικό βίντεο από συνέδριο για τη γονιμότητα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέσυρε την αιγίδα της από το ''1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές''

MissBloom TEAM
Θύελλα αντιδράσεων για προωθητικό βίντεο από συνέδριο για τη γονιμότητα

Αντιδράσεις κατάφερε να προκαλέσει ένα προωθητικό βίντεο από ένα συνέδριο για τη γονιμότητα, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 2 έως τις 4 Ιουλίου, καθώς θεωρήθηκε ως σεξιστικό.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέσυρε την αιγίδα της από το ''1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές''.

Στο επίμαχο βίντεο της καμπάνιας αναφέρεται, μεταξύ άλλων: ''Και ξαφνικά, έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά. Κι έτσι απλά, αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά γι’ αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει. 'Άντε τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;'. Κι αναρωτιέσαι: Πέρασες στο πανεπιστήμιο. Έπιασες μια καλή δουλειά. Γνώρισες τον άνδρα των ονείρων σου. Και ξαφνικά μαθαίνεις πως αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα. 'Τι έχω κάνει λάθος;'. Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες. Αν ονειρεύεσαι να κάνεις την δική σου οικογένεια αύριο, φρόντισε να ενημερωθείς σήμερα''.

Το βίντεο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αυτή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπής να ξεχωρίζει, καθώς πριν από λίγο καιρό της είχε ζητηθεί να απευθύνει πρόσκληση για το συνέδριο. Μετά το αμφιλεγόμενο προωθητικό βίντεο ανακοίνωσε ότι αποσύρει την στήριξή της.

Θύελλα αντιδράσεων για προωθητικό βίντεο από συνέδριο για τη γονιμότητα

Παρόμοιες ήταν και οι αντιδράσεις και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων και celebrities, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν το περιεχόμενο της καμπάνιας τους συνεδρίου.

Δες παρακάτω τις αντιδράσεις του:

συνεδριο 3
γονιμοτητα
γον
ποστ
αναρτηση
post empoweremtn

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ