Follow us

Beyond toast: 5 άλλοι υγιεινοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις τη μαρμελάδα στα γεύματά σου

Ισχύει ότι η μαρμελάδα είναι το απόλυτο spread για το ψωμί σου. Όμως, γιατί να σταματήσεις εκεί; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την προσθέσεις στο πρόγραμμά σου - και υγιεινά.

μαρμελάδα iStock

Η μαρμελάδα είναι, παραδοσιακά, γνωστή ως το καλύτερο και πιο νόστιμο spread σε ψωμί ή τοστ. Θεωρείται τέλειο συνοδευτικό για το φυστικοβούτυρο - ή παλιότερα το βούτυρο - με μία και μόνο κουταλιά από αυτήν να κρύβει ατελείωτη γεύση.

Και δεν είναι μόνο η τελευταία που κάνει τη μαρμελάδα να κερδίζει. Το spread αυτό, αν πληροί κάποιες προϋποθέσεις, μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της ισορροπημένης διατροφής. Σε αντίθεση με το βούτυρο, τη μαργαρίνη, τα αλείμματα σοκολάτας ή το τυρί, οι μαρμελάδες δε συμβάλλουν στην αύξηση της χοληστερόλης και του λίπους στο σώμα μας. Η μαρμελάδα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους, όταν επιλέγεις να καταναλώσεις σωστές μερίδες.

Στο σήμερα, η Healthy Habits επαναφέρει τη μαρμελάδα στο προσκήνιο στην πιο healthy εκδοχή της για να την απολαμβάνεις χωρίς ενοχές σε κάθε σου γεύμα ή σνακ. H νέα της σειρά Εxtra Μαρμελάδα αποτελείται από 100% φρούτα και χυμό φρούτων, είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς πηκτίνη, και έχει υπέροχη γεύση, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς φαν της αληθινής μαρμελάδας και πληρώντας τις προϋποθέσεις για μια υγιεινή μαρμελάδα, σαν σπιτική.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ