Follow us

Η μητέρα της γυναίκας που κοιμάται 22 ώρες τη μέρα μιλάει για το σπάνιο σύνδρομο της κόρης της

Η μητέρα της γυναίκας που έπεσε για ύπνο ένα μεσημέρι και ξύπνησε έξι μήνες μετά εξηγεί γιατί αυτό που συμβαίνει στην κόρη της δεν είναι καθόλου "παραμυθένιο"

MissBloom TEAM
WomanToc

Η Βeth Goodier θα μπορούσε να είναι είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Έχοντας πάντα άριστους βαθμούς στο σχολείο, η 22χρονη σήμερα Beth υπήρξε ταυτόχρονα ένα από τα πιο κοινωνικά άτομα στην παρέα της. Με μεγάλα όνειρα για το πανεπιστήμιο και μία καλή επαγγελματική καριέρα στη συνέχεια, σκόπευε να γίνει μία δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία θα διέπρεπε σε ό, τι κι αν έβαζε σαν στόχο. Ένα συνηθισμένο μεσημέρι όμως, λίγο πριν τα 17α γενέθλια της, η κοπέλα έπεσε για έναν σύντομο υπνάκο και ξύπνησε κανονικά μετά από 6 ολόκληρους μήνες. Όπως λέει η ίδια η μητέρα της, η Beth κοιμόταν σχεδόν 22 ώρες την ημέρα και ξυπνούσε μόνο για να φάει, να πιει νερό και να πάει στην τουαλέτα.

Η Beth είναι μία από τα 100 περίπου άτομα στη Βρετανία που έχουν διαγνωστεί με το σύνδρομο Kleine-Levin (KLS)- γνωστό και ως σύνδρομο της "Ωραίας Κοιμωμένης". Αυτή τη στιγμή η Beth βιώνει ένα ακόμη "επεισόδιο" και κοιμάται τους τελευταίους δυόμιση μήνες και τίποτα δεν είναι ικανό να την ξυπνήσει-ούτε φάρμακα, ούτε δυνατοί θόρυβοι, αλλά ούτε και οποιαδήποτε προσπάθεια από την οικογένεια της. Ως εκ τούτου περνά ουσιαστικά ολόκληρη την καθημερινότητά της κοιμισμένη στον καναπέ ή το κρεβάτι. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, βγαίνει από το σπίτι της στο Stockport για να δει κάποιον γιατρό, μετακινούμενη πάντα με αναπηρικό αμαξίδιο γιατί είναι φοβερά εξαντλημένη για να περπατήσει.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ