Follow us

Θέλεις μια ανανέωση στο σπίτι σου; Αυτό είναι το κατάστημα που πρέπει να επισκεφτείς

Το νέο κατάστημα LAREDOUTE άνοιξε και αλλάζει την αγορά του επίπλου και της διακόσμησης

MissBloom TEAM
La Redoute La Redoute

Η χρονιά ολοκληρώνεται και από τις πρώτες αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις για το νέο έτος είναι η ανανέωση της διακόσμησης στο σπίτι σου. Και τι καλύτερο που συμπίπτει με το άνοιγμα του νέου καταστήματος της La Redoute;

Θέλεις μια ανανέωση στο σπίτι σου; Αυτό είναι το κατάστημα που πρέπει να επισκεφτείς

Το κατάστημα είναι οργανωμένο γύρω από διαφορετικά εικονικά δωμάτια.

Από το σαλόνι μέχρι την τραπεζαρία και από τη βιβλιοθήκη μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, είναι πραγματική ευχαρίστηση να ανακαλύπτεις, να βλέπεις, να νιώθεις, να αισθάνεσαι την αισθητική και την ποιότητα.

La Redoute

Έπιπλα και είδη διακόσμησης από τις δύο μοναδικές συλλογές La Redoute Intérieurs και AM.PM, είναι ειδικά σχεδιασμένα και επιλεγμένα για να αναδεικνύουν τον συσχετισμό του design με τα φυσικά υλικά και τη δημιουργικότητα. Εντυπωσιακές σειρές υφασμάτων, χαλιών, φωτιστικών, λευκών ειδών και διακοσμητικών, συμπληρώνουν την αγοραστική εμπειρία.

La Redoute

Σύγχρονο, κλασικό, vintage, σκανδιναβικό, έθνικ - όποιο και αν είναι το ύφος της διακόσμησης που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, στη La Redoute θα βρείτε προϊόντα υψηλής αισθητικής, προσιτά, εναρμονισμένα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Οι Σύμβουλοι Διακόσμησης της La Redoute θα είναι δίπλα σας, για να διαμορφώσετε μαζί χώρους που εντυπωσιάζουν.

La Redoute

Για τους σχεδιαστές, διακοσμητές και τους επιχειρηματίες της εστίασης και των ξενοδοχείων, υπάρχει ειδικό Showroom. Οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να κλείνουν ραντεβού, να συζητούν με τους ειδικούς Συμβούλους La Redoute for BUSINESS, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προνόμια εκείνης της συνεργασίας, που θα δώσει ώθηση και προστιθέμενη αξία στις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

La Redoute

Η La Redoute έχει τις δικές της ομάδες Interior Design. Καταξιωμένοι παγκοσμίως σχεδιαστές και στυλίστες δημιουργούν με άποψη και κάνουν την καθημερινότητα ξεχωριστή.

Με κύριο πυλώνα την αειφόρο ανάπτυξη χρησιμοποιούν υλικά και μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο και συμβάλλουν στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

La Redoute

Ζήσε σήμερα την εμπειρία, επισκέψου το νέο κατάστημα της La Redoute, πάρε έμπνευση από τις συλλογές, κάνε τις επιλογές σου και δημιούργησε τους χώρους που ονειρεύεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ