Follow us

Τι είναι πάλι αυτά τα nepo babies;

Το New York Magazine έχρισε το 2022 ως τη χρονιά των nepo babies ή, αλλιώς, των μήλων που πέφτουν κάτω από τη διάσημη μηλιά.

MissBloom TEAM
Lily Rose Depp Splash News / Ideal Image

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει ποτέ τη φράση nepo baby, που βγαίνει από τον όρο nepotism baby, να σε ενημερώσουμε ότι αναφέρεται στο παιδί ενός celebrity -ή κάποιου που έχει εξουσία και επιρροή στο πεδίο του- το οποίο χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση για να πάει την καριέρα του ένα βήμα παραπέρα. Αρχετυπικά nepo babies είναι η Lily-Rose Depp (κεντρική φωτογραφία), θυγατέρα του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, όπως και η Maya Hawke, κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman.

Οι κάστες των nepo babies

Για να διασαφηνίσει τον όρο, το New York Magazine πρόσφατα κατηγοριοποίησε τα nepo babies σε διάφορες βαθμίδες. Στην υψηλότερη κάστα βρίσκονται τα κλασικά nepo babies, που κληρονομούν διάσημα οικογενειακά ονόματα, όπως το Depp και το Hawke.

Ακριβώς μετά ακολουθούν τα industry babies, τα παιδιά των ανθρώπων που εργάζονται στα "παρασκήνια" της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και τα οποία ενδέχεται επίσης να επωφελούνται από τις διασυνδέσεις των γονιών τους, όπως π.χ. η Phoebe Bridgers, που ο πατέρας της ήταν σκηνογράφος.

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ