Follow us

Ποιος/α είναι ο/η πιο επιδραστικός/ή σεφ στην Ελλάδα σήμερα;

Το Αθηνόραμα γιορτάζει τα 30 χρόνια Χρυσοί Σκούφοι και δίνει το λόγο στους σεφ, ζητώντας τους να αναδείξουν την προσωπικότητα εκείνη που επηρεάζει περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη τον ρου της σύγχρονης γαστρονομίας της χώρας, μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχει η αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής.

MissBloom TEAM
Σεφ

Τρεις δεκαετίες ουσιαστικής παρέμβασης στον γαστρονομικό ρου της χώρας συμπληρώνει φέτος ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων του Αθηνοράματος. Τριάντα χρόνια στα οποία, ο μοναδικός καταξιωμένος θεσμός της επιχειρηματικής αλλά και της δημιουργικής επιβράβευσης της γαστρονομίας στην Ελλάδα, πυροδοτεί εξελίξεις, δημιουργεί star system και αναδεικνύει πρωταγωνιστές, με τα βραβεία του να αποτελούν τη μεγαλύτερη επιβράβευση της γαστρονομίας της χώρας.

Τριάντα χρόνια, τα οποία ο θεσμός θα γιορτάσει τoν Απρίλιο του 2023, με μια σειρά εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου: πρωτότυπες αναδρομές σε πρόσωπα και καταστάσεις της 30ετίας, καλεσμένοι star chefs της διεθνούς γαστρονομίας, αλλά και φόρος τιμής στα πρόσωπα που απέσπασαν τις πολυπόθητες διακρίσεις των Χρυσών Σκούφων αυτά τα χρόνια, είναι μόνο μερικά από τα όσα θα δούμε στην πανηγυρική επέτειο του θεσμού.

Διαβάστε περισσότερα στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ