Follow us

Μαρία Τσάλλα | Η ρωσίδα κατάσκοπος με το κατάστημα πλεκτικής στο Παγκράτι

Το όνομά της ήταν Μαρία Τσάλλα,συστηνόταν ως φωτογράφος και ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Παγκράτι, αλλά όπως ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ήταν κατάσκοπος, ρωσικής καταγωγής.

MissBloom TEAM
κατάσκοπος facebook

Στην Ελλάδα και σε όσους τη γνώριζαν παρουσιαζόταν ως "Μαρία Τσάλλα", παιδί μεταναστών από τη Μόσχα που είχε έρθει στη χώρα μας το 2018 και ένα χρόνο αργότερα άνοιξε κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής με την επωνυμία "Galazio Crochet&Knit", ή αλλιώς "Γαλάζιο", στην οδό Αρριανού στο Παγκράτι. Είχε ηλικία λίγο πάνω από τα 30, ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, πολυάσχολη και με έντονη κοινωνική ζωή.

Αρχικώς, όταν έφτασε στην Αθήνα, έμενε σε πολυτελές Airbnb στο Παγκράτι. Δεν έδειχνε να έχει κάποια οικονομική στενότητα.

Μετά την πάροδο κάποιων μηνών, μιλούσε σπαστά ελληνικά και κυρίως αγγλικά, ωστόσο δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να μάθει καλά την ελληνική γλώσσα.

Στις αρχές του Γενάρη του 2023, είπε σε ανθρώπους που τη γνώριζαν ότι φεύγει για διακοπές τριών εβδομάδων, κλείνοντας μάλιστα και το μαγαζί της. Μετά την πάροδο αυτού του διαστήματος, κάποιοι γνωστοί της την αναζήτησαν, καθώς είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ