Follow us

Αnjelica Huston | " Aπαγορεύστε αμέσως κάθε μεταφορά τουριστών με γαϊδουράκια"

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και η Peta δημοσίευσαν κοινή επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό για την κατάσταση στη Σαντορίνη

MissBloom TEAM
anjelica instagram

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια, Αnjelica Huston, εκτός από την μεγάλη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει ξεχωρίσει για την ακτιβιστική της δράση για τα δικαιώματα των ζώων. Η PETA μάλιστα έχει ανακηρύξει την ηθοποιό ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2012.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Σαντορίνη και την χρήση των γαϊδουριών ως μέσο μεταφοράς, παίρνει τώρα θέση η Αnjelica και η PETA μέσω επιστολής προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επιστολή της Αnjelica Huston και της PETA προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αφορμή για την επιστολή της ηθοποιού στάθηκε ένα βίντεο που τράβηξε πέρυσι το καλοκαίρι η PETA με τα ζώα να ανηφορίζουν στα στενά του νησιού κουβαλώντας τουρίστες στην πλάτη τους. Η Αnjelica Huston απηύθυνε έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για απαγόρευση της κακοποίησης και κακομεταχείρισης των γαϊδουριών στο νησί της Ελλάδας.

"Παρακαλώ κατευθύνετε κάποιον να τερματίσει αυτή τη σκληρότητα στη Σαντορίνη απαγορεύοντας τη μεταφορά τουριστικών γαϊδάρων αμέσως. Αναμένω τις ενέργειές σας σε αυτό το θέμα", αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η Αnjelica.

Η διεθνής κατακραυγή για την κακοποίηση των γαιδουριών ως ταξί

Τα γαϊδουράκια της Σαντορίνης μεταφέρουν επισκέπτες, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια από τα παλιό λιμάνι των Φηρών της Σαντορίνης εδώ και πολλά χρόνια. Η χρήση των γαϊδουριών ως ταξί φαντάζει για πολλούς επισκέπτες ως μία μοναδική εμπειρία που μπορούν να βιώσουν στο ελληνικό νησί.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ