Follow us

Τα δωρεάν της εβδομάδας | Urban πικνίκ στην Ακαδημία Πλάτωνος

Έναρξη για το Athens City Festival, Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ και ό,τι μπορείτε να κάνετε στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 29/4 έως 5/5.

MissBloom TEAM
ακαδημια πλατωνος © Shutterstock

Το πολυσυλλεκτικό Athens City Festival επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και ξεκινά το πρόγραμμά του την Πρωτομαγιά, με ένα urban πικνίκ στην Ακαδημία Πλάτωνος. Την 1//5 την τιμητική του έχει και το ΚΠΙΣΝ, το οποίο υποδέχεται τον τελευταίο μήνα της άνοιξης με μουσική και πολύ χορό: το πάρτι ξεκινά στις 11 το πρωί με ένα DJ set από τον LABEAST και στη συνέχεια θα ανέβουν στη σκηνή του Ξέφωτου οι Bejeezus, ξεσηκώνοντας το κοινό με τις ποπ μελωδίες τους. Το καθιερωμένο Καγιάκ στο Κανάλι δεν λείπει φυσικά από το πρόγραμμα και το μεσημέρι θα διοργανωθεί επίσης ένα εικαστικό εργαστήριο για παιδιά, συνδυαστικά με face-painting.

Ακόμη, το "Νιάρχος" διοργανώνει μία σειρά εργαστηρίων για παιδιά με αφορμή την υπαίθρια εγκατάσταση των Nest, "Return to Sender". Το Σάββατο 29/5 (11 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εργαστήριο της σειράς "Η παράξενη ζωή των υλικών" στον Μεσογειακό Κήπο του πάρκου, από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Αποχαιρετώντας τον Απρίλη, το Κτήμα Φιξ επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας του το σαββατοκύριακο 29-30/4, από 10 π.μ. – 6 μ.μ. Περίπτερα από ανθοπωλεία και φυτώρια θα είναι ανοιχτά μέχρι και τη Δευτέρα της Πρωτομαγιάς και μας περιμένουν να φτιάξουμε το δικό μας μαγιάτικο στεφάνι.

Συνεχίζονται οι προβολές του παράλληλου προγράμματος του "Revolution is not a one time event" στο Tavros, αυτή τη φορά με το ντοκιμαντέρ "Rebel Dykes" των Harri Shanahan και Siân A. Williams, ένα αφιέρωμα για την εκρηκτική ένωση πανκ-φεμινισμού (5/5, 9 μ.μ.).

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ