Follow us

Εσύ επισκέφτηκες το νέο κατάστημα Veneta Cucine στη Γλυφάδα;

Ο νέος χώρος του No1 ιταλικού brand επίπλων κουζίνας, με αμέτρητες επιλογές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την κουζίνα που ονειρεύεσαι.

MissBloom TEAM
veneta cucine

Εάν θέλεις να διαμορφώσεις ή να ανανεώσεις την κουζίνα του σπιτιού σου και μένεις στα Νότια προάστια, σου έχουμε ένα πολύ καλό νέο! Η Veneta Cucine άνοιξε το νέο κατάστημά της στη Γλυφάδα μεταφέροντας και εκεί την εμπειρία Veneta Cucine. Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος μπορούν να ανακαλύψουν τις πιο σύγχρονες συνθέσεις κουζινών σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια και να αφεθούν στις αμέτρητες επιλογές που τους δίνονται για να δημιουργήσουν την κουζίνα που εκφράζει το δικό τους χαρακτήρα και προσωπικό στυλ. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας βρίσκεται δίπλα πάντα στον πελάτη για να το συμβουλέψει και να τον βοηθήσει να σχεδιάσει την κουζίνα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το κατάστημα Veneta Cucine στη Γλυφάδα βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 26 στο ύψος της Γλυφάδας και απλώνεται στο ισόγειο του κτηρίου σε 390 τμ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα από τα πιο πρόσφατα και σύγχρονα μοντέλα της Veneta Cucine.

Το αυθεντικό ιταλικό design ξεχωρίζει σε όλα τα μοντέλα της Veneta Cucine. O εργονομικός και διαχρονικός σχεδιασμός, οι οικολογικές και αξιόπιστες επιλογές των υλικών και η υψηλή αισθητική, είναι αυτά τα στοιχεία που καθιστούν την Veneta Cucine το κορυφαίο ιταλικό brand επίπλων κουζίνας.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ