Follow us

Βρήκαμε στη Zara Home το πιο καλαίσθητο καλάθι για το μίνιμαλ σπίτι σου - και είναι σε έκπτωση

Το λατρεύουν όλα τα Scandi girls!

MissBloom TEAM
Βρήκαμε στη Zara Home το πιο καλαίσθητο καλάθι για το μίνιμαλ σπίτι σου- και είναι σε έκπτωση iStock

Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα της μινιμαλιστικής φιλοσοφίας έχει ανέβει κατακόρυφα, τόσο στον τρόπο ντυσίματος, όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού. Όλο και περισσότερες γυναίκες, εμπνέονται από τα "clean", γαλήνια σπίτια που κυριαρχούν στο Instagram και θέλουν και εκείνες να υιοθετήσουν την αγαπημένη αισθητική των πιο στιλάτων Scandi girls.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε σου έχουμε ένα πολύ καλό νέο. Μπορείς να ξεκινήσεις την ανανέωση του σπιτιού σου και την εναρμόνισή του στη μίνιμαλ αισθητική, με ένα item από τη συλλογή της Zara Home- που θα βρεις σε έκπτωση.

Πρόκειται για ένα υπέροχο στρογγυλό καλάθι με λαβές, σε φυσική, γήινη απόχρωση που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Στο πλάι έχει λαβές προκειμένου να μπορείς να το μετακινείς εύκολα, ενώ είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις.

Βρήκαμε στη Zara Home το πιο καλαίσθητο καλάθι για το μίνιμαλ σπίτι σου - και είναι σε έκπτωση
Zara Home

Το καλάθι από τη Zara Home θα το βρεις εδώ.

Deco Tips: Το μικρότερο καλάθι μπορείς να το τοποθετήσεις πάνω σε κάποιο χαμηλό τραπέζι ή ακόμη και στο κομοδίνο σου. Αντίθετα, το πιο μεγάλο προορίζεται κυρίως για διακόσμηση στο πάτωμα.

Και τα δύο ωστόσο, μπορείς να τα γεμίσεις με αντικείμενα, όπως κουβέρτες, πετσέτες ή και κάποιο φυτό που θα προσθέσει "ζωή" στον χώρο σου και θα κάνει την τέλεια χρωματική αντίθεση με την ηρεμία που αποπνέει το καλάθι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ