Follow us

Αυτό το κομμάτι από τη Zara Home δεν πρέπει να λείπει από τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Ανακαλύψαμε το πιο καλαίσθητο, must-have κομμάτι!

MissBloom TEAM
Αυτό το κομμάτι από τη Zara Home θα συγκεντρώσει τα περισσότερα κομπλιμέντα στο σπίτι σου iStock

Γνωρίζουμε πως η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί πολλές φορές να ανέλθει σε μία χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, αντί για μία απλή δημιουργική έκφραση. Τα τόσα ερεθίσματα -από deco σελίδες του Instagram, σπίτια δίασημων influencers και aesthetic βίντεο του TikTok- δυσχεραίνουν τις αποφάσεις μας και στο τέλος καταλήγουμε να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια.

Μην αγχώνεσαι, αυτό έχει συμβεί σε όλους. Ωστόσο, ένα έξυπνος τρόπος για να ξεπεράσεις αυτό το "δημιουργικό block" στη διακόσμηση του χώρου σου, είναι να επενδύσεις σε ένα statement κομμάτι και γύρω από αυτό να "χτίσεις".

Για εμάς αυτό είναι το φωτιστικό από ίνα ρατάν, από τη συλλογή της Zara Home. Η ιδιαίτερη υφή του, το ζεστό του χρώμα και η boho αισθητική που αποπνέει θα μεταμορφώσουν πλήρως την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

Πρόκειται για ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με σιδερένια ανάγλυφα πόδια και καπέλο από ρατάν- αγαπημένο υλικό των σύγχρονων deco lovers το καλοκαίρι. Μπορείς να το τοποθετήσεις στο δωμάτιό σου, πάνω στο κομοδίνο ή στο γραφείο σου, αλλά ταιριάζει εξίσου και στο σαλόνι δίπλα σε κάποιο καταπράσινο, πληθωρικό φυτό.

Αυτό το κομμάτι από τη Zara Home δεν πρέπει να λείπει από τη διακόσμηση του σπιτιού σου
Zara Home

Το φωτιστικό από τη Zara Home θα το βρεις εδώ.

Είναι από τα κομμάτια που, με βεβαιότητα, θα ενθουσιάσουν τους guests σου και θα σε ρωτούν συνεχώς από που το πήρες. Αξίζει, μάλιστα, να σου πούμε πως το συγκεκριμένο φωτιστικό από τη Zara Home αποτελεί μία άκρως προσιτή και ποιοτική επιλογή που δε θα μετανιώσεις, ενώ θα σε αναδείξει στην πιο καλαίσθητη οικοδέσποινα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ