Follow us

3 deco experts που πρέπει (οπωσδήποτε) να ακολουθήσεις στο Instagram

Γέμισε το feed σου με δημιουργικές ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

MissBloom TEAM
3 deco experts που πρέπει (οπωσδήποτε) να ακολουθήσεις στο Instagram iStock

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε αρκετό χρόνο στο κινητό, κυρίως "σκρολλάροντας" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιαίτερα, το Instagram είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στις οποίες μπορείς να βρεις, κυριολεκτικά, τα πάντα. Ένας έξυπνος τρόπος για να αξιοποιήσεις καλύτερα τον χρόνο που περνάς σε αυτό, είναι να γεμίσεις το feed σου με σελίδες που σε εμπνέουν- ξεκινώντας από εκείνες που θα σε βοηθήσουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Είτε μόλις μετακόμισες, είτε ψάχνεις για το ιδανικό σπίτι, είτε αποζητάς απλώς μία ανανέωση στον χώρο σου, υπάρχουν κάποια προφίλ στο Instagram που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη deco έμπνευση, σε όποια φάση και αν βρίσκεσαι.

Έπειτα από εκτενή έρευνα, εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα 3 deco experts με πλούσιες σε ιδέες σελίδες, προκειμένου να μην "ξεμένεις" ποτέ από δημιουργικότητα, αλλά και για να αντλήσεις πολύτιμα tips από τους πλέον ειδικούς του interior design. Ανακάλυψέ τους παρακάτω και βρες εκείνο το προφίλ που ταιριάζει στη δική σου αισθητική:

Becki Owens

Erick Garcia

Ashe Leandro

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ