Follow us

5 must have κομμάτια από τη Zara Home για το κατοικίδιό σου

Εσύ και το κατοικίδιό σου θα λατρέψετε αυτά τα items από τη συλλογή της Zara Home.

MissBloom TEAM
5 must have κομμάτια από τη Zara Home για το κατοικίδιό σου iStock

Το καλοκαίρι αποτελεί την τέλεια αφορμή για ανανέωση στο σπίτι σου. Αέρινα υφάσματα, γήινα χρώματα και υφές όπως ρατάν και βαμβάκι, εναρμονισμένα πλήρως με το ηλιόλουστο σκηνικό της εποχής, πρωταγωνιστούν στα must της διασκόμησης. Στη Zara Home βρήκαμε αμέτρητες επιλογές για να κάνεις το απαραίτητο "refresh" στο σπίτι σου- ξεκινώντας από τα items που θα ενθουσιάσουν το κατοικίδιό σου.

Πράγματι, η Zara Home έχει φροντίσει προκειμένου και οι τετράποδοι φίλοι σου να έχουν την πιο άνετη διαβίωση μέσα στον χώρο σου, και εσύ να μπορείς να διατηρείς το επθυμητό στυλ διακόσμησης.

Είναι γεγονός, άλλωστε, πως τα παιχνίδια ή τα κρεβατάκια των κατοικιδίων πολλές φορές μοιάζουν παράταιρα σε ένα σπίτι, καθώς δεν ταιριάζουν στην αισθητική του. Ωστόσο, με την πλούσια και, παράλληλα, προσιτή collection της Zara Home, δε θα έχεις αυτό το πρόβλημα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα 5 must have κομμάτια της συλλογής που θα γίνουν οι πιο καλαίσθητες "πινελιές" στο σπίτι σου, ενώ τα κατοικίδιά σου θα μπορούν να τα απολαμβάνουν καθημερινά:

Ταΐστρα για κατοικίδια με βάση, Zara Home

Ριγέ κουβέρτα για κατοικίδια, Zara Home

Λίνο μαξιλάρι για κατοικίδια, Zara Home

Καλάθι κρεβάτι για κατοικίδια, Zara Home

Παιχνίδι κόκαλο για κατοικίδια, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ