Follow us

Summer In The City | 7 μοναδικές ιδέες για να κάνεις διακοπές στην πόλη

Και να περάσεις απλά μοναδικά!

woman at living room istock

Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτες βουτιές στη θάλασσα, βόλτες με φίλους, σαββατοκύριακα σε κοντινά νησάκια, θερινό σινεμά, μουσικά φεστιβάλ! Τι γίνεται όμως όταν η ωραιότερη περίοδος του χρόνου έχει καταφτάσει και εσύ, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, παραμένεις στην πόλη; Συγκεντρώσου σε αυτό που θα σου πω και πίστεψέ το: Μπορείς να περάσεις μοναδικά ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σου!

"Καλοκαίρι στην πόλη, και να είναι και ανεπανάληπτο; Πώς θα συμβεί αυτό;". Λογικό να ρωτάς, και είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σου 7 τρόπους για να το καταφέρεις.

1.Βγάλε από το λεξιλόγιό σου την έκφραση "ξέμεινα στην πόλη”

Η αρνητική της χροιά και η μίζερη προσέγγισή της δεν έχουν θέση στο καλοκαίρι σου. Να θυμάσαι ότι οι λέξεις που χρησιμοποιείς έχουν ασύλληπτη δυναμική - εκφράζουν τη φιλοσοφία σου και στέλνουν μηνύματα στον εγκέφαλό σου. Προτίμησε να λες "περνάω το καλοκαίρι μου στην πόλη”. Πόσο πιο αισιόδοξο ακούγεται!

2.Σκέψου όλα τα θετικά πρόσημα τού summer in the city

Θα σου πω μόνο μερικά: Α.Μειώνεται η κίνηση στους δρόμους - πότε άλλοτε η διέλευσή σου από την Αττική οδό δεν θα είναι τόσο απολαυστική. Β.Βρίσκεις άνετα να παρκάρεις όταν πηγαίνεις στο γραφείο ή για εξωτερικές υποχρεώσεις- λιγότερο άγχος, περισσότερος χρόνος να απολαύσεις το πρωινό σου ρόφημα! Γ.Ψωνίζεις στα μαγαζιά με την άνεσή σου, χωρίς οχλαγωγίες και σπρωξίματα. Σκέτη απόλαυση!

3.Βρες την ευκαιρία να κάνεις ένα digital detox

Πες αντίο στο Insta και στο TikTok για μια βδομάδα και θα δεις ξαφνικά πόσο πιο ήρεμη θα νιώθεις και πόσο ελεύθερο χρόνο θα εξασφαλίσεις, έτσι ξαφνικά. Δίνε κάθε απόγευμα ραντεβού στο σαλόνι σου με ένα καλό βιβλίο ή απόλαυσε την ωραία σειρά που έχει εκθειαστεί από κριτικούς και φίλους.

Summer In The City | 7 μοναδικές ιδέες για να κάνεις διακοπές στην πόλη

Cool Tip: Όσο εσύ θα είσαι καθισμένη στον καναπέ με το βιβλίο σου και μια σπιτική λεμονάδα στο χέρι, βάλε τον Ανεμιστήρα Δαπέδου Dyson Cool™ AM07 Tower να δουλεύει για σένα! Θα σου εξασφαλίζει δροσερό αέρα και θα σε δροσίζει διατηρώντας το σπίτι σου στη σωστή θερμοκρασία.

Εκτός από την άριστη απόδοση, σημείωσε στα συν του ανεμιστήρα Dyson Cool™ AM07 Tower, το ότι είναι εξαιρετικά αθόρυβος και δυνατός, και με ιδιαίτερο σχεδιασμό χωρίς περιστρεφόμενα πτερύγια και άβολες γρίλιες, ενώ καθαρίζεται και πανεύκολα.

Θα αγαπήσεις το τηλεχειριστήριό του με την καμπυλωτή σχεδίαση, το οποίο είναι μαγνητισμένο ώστε να το βάζεις στην κορυφή της συσκευής, και να μην το ψάχνεις από δω και από κει. Το καλύτερο; Ο χρονοδιακόπτης του ρυθμίζεται από 15 λεπτά έως 9 ώρες – σου το είπα από την αρχή: Άσε τον Dyson Cool™ AM07 Tower να δουλεύει για σένα όσο εσύ περνάς χαλαρά τον ελεύθερο χρόνο σου στο σπίτι.

4.Κανάκεψε τον εαυτό σου

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, έχεις ανάγκη από λίγη παραπάνω αυτοφροντίδα. Κάνε επιτέλους τις μάσκες ομορφιάς που είχες αφήσει καταχωνιασμένες στο ντουλάπι του μπάνιου, ακολούθησε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με περισσότερα φρούτα και λαχανικά, άρχισε τα διαδικτυακά μαθήματα yoga και διαλογισμού που ήθελες μήνες τώρα.

5.Αγάπησε το σπίτι σου ξανά από την αρχή

Τακτοποίησε εκκρεμότητες, με χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς εμμονές. Θυμήσου: Ο σκοπός δεν είναι να κουραστείς αλλά μέσω της τακτοποίησης να "καθαρίσεις” ουσιαστικά το μυαλό σου. Ξεχώρισε τα ρούχα που θέλεις να δωρίσεις σε συνανθρώπους σου, βγάλε στο προσκήνιο τα μαξιλάρια με τα exotic patterns και τις αγαπημένες σου πικέ κουβερτούλες, μάζεψε τα πλαστικά μπουκάλια που θα δώσεις για ανακύκλωση, κάνε μια γερή εκκαθάριση στην κουζίνα, γέμισε το σαλόνι σου φυτά!

Dyson Pure Cool

Cool Tip: Ανάμεσα στις δουλειές, βρίσκε χρόνο για ξεκούραση δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι με τη βοήθεια του καθαριστή αέρα και ανεμιστήρα Dyson Pure Cool TP00. Το ξέρεις ότι σου εξασφαλίζει καθαρό αέρα όλο τον χρόνο ενώ σε δροσίζει σαν ανεμιστήρας το καλοκαίρι; Απλά φανταστικός!

Τον θέτεις σε λειτουργία με το καμπυλωτό τηλεχειριστήριο, και η περιστροφή 70ο που διαθέτει διαχέει τον καθαρό αέρα σε όλο το δωμάτιο. Επίλεξε εσύ τη ρύθμιση που σου ταιριάζει- άλλωστε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 10 διαφορετικές ταχύτητες. Εντωμεταξύ, είναι τόσο ντιζαϊνάτος, που θα ταιριάξει αρμονικά με το home deco σου!

Dyson Pure Cool

Και όταν πέσεις για ύπνο, βάλε τον καθαριστή αέρα και ανεμιστήρα Dyson Pure Cool TP00 σε night mode, και κοιμήσου γλυκά.

Super cool info: Ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool TP00 διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα διήθησης με φίλτρο 360° Glass HEPA και ενεργού άνθρακα, και συλλαμβάνει το 99,95% των εξαιρετικά μικρών αερομεταφερόμενων σωματιδίων όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, γύρη, τρίχες κατοικίδιων, ρύπους, αέρια, οσμές και οικιακούς καπνούς.

6.Κάνε κάθε Δευτέρα ένα πλάνο με βόλτες και εξόδους

Οι ειδικοί λένε ότι η προσμονή είναι τις περισσότερες φορές πιο ικανοποιητική ακόμα και από την ίδια την πραγματοποίηση των σχεδίων! Για αυτό, λοιπόν, κανόνισε να πας σε μια ωραία παράσταση/ταινία/συναυλία με μια φίλη σου, κλείσε ένα τραπέζι στο αγαπημένο σου εστιατόριο ή ταβερνάκι, ή κάνε αυτό το τραπέζι που τόσο καιρό σχεδίαζες καλώντας φίλους για φαγητό και ποτά στο σπίτι σου.

7.Ζήσε το Τώρα

Οργάνωσε τις διακοπές του φθινοπώρου, εάν θα πας τον Σεπτέμβριο ή αργότερα μέσα στο φθινόπωρο, αλλά μην ποντάρεις όλη την ευτυχία σου σε αυτές. Το Τώρα είναι αναντικατάστατο. Έχεις παραμείνει στην πόλη αυτό το καλοκαίρι και ναι, θα περάσεις υπέροχα! Το έχεις ήδη πιστέψει, το νιώθω.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.damkalidis.gr/dyson και κάνε follow το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ