Follow us

5 items από τη Zara Home που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου

Τα must κομμάτια που θα μετατρέψουν την κουζίνα, στον αγαπημένο χώρο του σπιτιού σου.

MissBloom TEAM
5 items από τη Zara Home που δεν πρέπει να λείπουν από την κουζίνα σου iStock

Είναι αλήθεια πως η κουζίνα αποτελεί το πιο δημιουργικό μέρος του σπιτιού σου. Εκεί σκαρφίζεσαι νέες συνταγές, πειραματίζεσαι με άγνωστα υλικά, και δημιουργείς μοναδικές γεύσεις για να απολαύσεις εσύ και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι. Για όλους τους παραπάνω λόγους (και πολλούς ακόμη), αυτός ο χώρος του σπιτιού αξίζει μία παραπάνω προσοχή και η Zara Home το γνωρίζει καλά αυτό.

Η συλλογή του brand για την κουζίνα "δοξάζει" την ζεστή, σπιτική αίσθηση που οι περισσότερες, αν όχι όλες από εμάς, επιζητούν στον χώρο τους. Σε αυτή βρήκαμε πλούσιες επιλογές από σερβίτσια, σκεύη και υφάσματα που συνδυάζουν χρηστικότητα και αισθητική, μετατρέποντας την κουζίνα σου στο πιο cozy κομμάτι του σπιτιού σου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως όλα τα κομμάτια της Zara Home είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές, ενώ αρκετά από αυτά θα τα βρεις σε έκπτωση, έτσι ώστε να μην ξεφύγεις από το budget. Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα items που θεωρούμε "must" για την κουζίνα και αξίζουν μία θέση και στο δικό σου σπίτι:

Βαμβακερή πετσέτα κουζίνας με εργαλεία κουζίνας, Zara Home

Στρογγυλή επιφάνεια κοπής από ακακία, Zara Home

Μηχανή ζυμαρικών από ατσάλι, Zara Home

Μεταλλική αυγοθήκη με επίστρωση με βερνίκι, Zara Home

Ζαχαριέρα με λουλούδι, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ