Follow us

5 statement κομμάτια από τη Zara Home για να βάλεις χρώμα στο σπίτι σου

Αυτό το καλοκαίρι βάλε χρώμα στο σπίτι σου, με τα πιο καλαίσθητα κομμάτια από τη Zara Home.

MissBloom TEAM
5 statement κομμάτια από τη Zara Home για να βάλεις χρώμα στο σπίτι σου iStock

Τα τελευταία χρόνια, ο μινιμαλισμός έχει ανέλθει στο πιο δημοφιλές στυλ διακόσμησης, με τις απλές γραμμές του, την ήσυχη αρχιτεκτονική και, φυσικά, τα γήινα, απαλά χρώματα του να έχουν διεισδύσει για τα καλά στο deco των περισσότερων σπιτιών. Ωστόσο, ακόμη και η αγαπημένη μινιμαλιστική φιλοσοφία χρειάζεται καμία φορά κάποια ανανέωση, κάποιο twist που θα "φρεσκάρει" τον χώρο μας.

Ο καλύτερος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, ιδιαίτερα ενόψει του καλοκαιριού, είναι προσθέτοντας μικρές και μεγαλύτερες "πινελιές" χρώματος στο σπίτι μας. Έτσι, θα καταφέρουμε να εντάξουμε τη ζωντάνια ως στοιχείο της διακόσμησης, χωρίς να υποπέσουμε σε υπερβολές.

Αναζητώντας τέτοια statement, καλαίσθητα κομμάτια που θα μεταμορφώσουν αρμονικά το σπίτι μας, καταλήξαμε, φυσικά, στη Zara Home. Η πλούσια συλλογή της διαθέτει αρκετές επιλογές σε έντονα, καλοκαιρινά χρώματα και playful σχέδια προκειμένου να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων μας. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα 5 αγαπημένα μας colourful κομμάτια από τη Zara Home, για να βρεις και εσύ αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σου:

Γυάλινο βάζο, Zara Home

Κάλυμμα μαξιλαριού με ζακάρ ρόμβους, Zara Home

Πετσέτα μπουκλέ με ρίγες, Zara Home

Καρό τραπεζομάντηλο, Zara Home

Κουβέρτα από λινό με ρίγες, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ