Follow us

10 ονειρεμένα σπίτια του Instagram που θα σε πείσουν να βάλεις τα φυτά στον χώρο σου

Οι σύγχρονοι τρόποι να εντάξεις τα φυτά στη διακόσμηση του σπιτιού σου, όπως τους προτείνουν οι deco experts του Instagram.

MissBloom TEAM
10 ονειρεμένα σπίτια του Instagram που θα σε πείσουν να βάλεις τα φυτά στον χώρο σου iStock

Ακόμη και αν δεν είσαι η πλέον φυσιολάτρης που κάθε σαββατοκύριακο εκδράμει στα βουνά και στα φαράγγια της χώρας μας, είμαστε βέβαιοι πως εκτιμάς το "πράσινο" στοιχείο ως μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σου. Και αν όχι, αυτό το άρθρο βρέθηκε στον δρόμο σου, για να σε κάνει να δεις με άλλο "μάτι" τη φύση, σε συνδυασμό με τον χώρο σου.

Μικρά γλαστράκια, μεγάλες εξωτικές γλάστρες, ακόμη και αναρριχώμενα, καταπράσινα φυτά, δε λείπουν από κανένα σπίτι των deco experts του Instagram, ακόμη και εκείνων που είναι υπέρμαχοι της μινιμαλιστικής φιλοσοφίας.

Ανεξαρτήτως, όμως, αισθητικής, τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να εναρμονιστούν σε κάθε χώρο, από το πιο λιτό υπνοδωμάτιο σε αυστηρά γήινες αποχρώσεις, μέχρι σε ένα σύγχρονο σαλόνι, βιομηχανικού στυλ. Διακριτικές ή πληθωρικές, πράσινες πινελιές που δίνουν ζωντάνια στο σπίτι και το μεταμορφώνουν σε μία αστική "όαση", για να απολαμβάνεις μόνη σου ή με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Παρακάτω, ακολουθούν 10 σπίτια - κρυφά "διαμάντια" του Instagram που ενσωματώνουν το στοιχείο της φύσης στη διακόσμησή τους και θα πείσουν και εσένα να επενδύσεις σε κάποιο "πράσινο" κομμάτι στον χώρο σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ