Follow us

Το κομμάτι από τη Zara Home που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι- και είναι σε έκπτωση

Η πιο καλαίσθητη προσθήκη στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου, από τη Zara Home.

MissBloom TEAM
Το κομμάτι από τη Zara Home που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι- και είναι σε έκπτωση iStock

Καλοκαίρι σημαίνει απογευματινές βόλτες στην πόλη, δροσερά κοκτέιλ σε ταράτσες και υπαίθρια πάρτι και, γενικά, περισσότερος ελεύθερος χρόνος για να κάνεις όλα αυτά που σε ευχαριστούν. Ακόμη και αν είσαι "σπιτόγατος", όμως, υπάρχουν τρόποι να δημιουργήσεις νέες εμπειρίες μέσα από το σπίτι σου, ξεκινώντας με την ανανέωσή του.

Με άλλα λόγια, αυτή η εποχή αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δώσεις λίγη περισσότερη "αγάπη" στη διακόσμηση του σπιτιού σου, έτσι ώστε να μπορείς να αξιοποιήσεις κάθε τετραγωνικό του στο έπακρο. Βραδιές επιτραπεζίων, μαραθώνιοι ταινιών και dinners στο ατμοσφαιρικό μπαλκόνι σου, κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό, μπορούν να λάβουν μία νέα διάσταση με το κατάλληλο deco.

Ευτυχώς για εσένα, εμείς ανακαλύψαμε το μοναδικό κομμάτι που, ίσως, χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι στο σπίτι σου και, ναι, είναι Zara Home. Πρόκειται για το καλαίσθητο, κρυστάλλινο φαναράκι με την ξύλινη βάση που θα μεταμορφώσει τον κάθε χώρο στο πιο ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Το κομμάτι από τη Zara Home που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου αυτό το καλοκαίρι- και είναι σε έκπτωση
Zara Home

Βρες το κρυστάλλινο φαναράκι με την ξύλινη βάση από τη Zara Home εδώ.

Και ακόμη δε σου είπαμε το καλύτερο: αυτό το item θα το βρεις σε έκπτωση 44% (σχεδόν στη μισή τιμή). Έτσι, μπορείς να προμηθευτείς παραπάνω από ένα φαναράκι για να φτιάξεις ένα μοναδικό σετ, που θα κερδίσει τα περισσότερα κομπλιμέντα στη καλοκαιρινή σου διακόσμηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ