Follow us

H mat fashion σε συνεργασία με τα Brown Hotels σου προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση

Η απόλυτη καλοκαιρινή συνεργασία της mat fashion και τα Brown Hotels είναι εδώ και προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα συναρπαστικό διήμερο για 2 άτομα στα ξενοδοχεία τους.

διακοπές iStock

H mat fashion σε συνεργασία με τον όμιλο ξενοδοχείων Brown Hotels, σου δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχεις στον απόλυτο καλοκαιρινό διαγωνισμό και να κερδίσεις ένα συναρπαστικό διήμερο για 2 άτομα σε έναν από τους δύο ειδυλλιακούς προορισμούς, στο Isla Brown Corinthia και στο Brown Beach Chalkida. Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, τα resorts των Βrown Hotels υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία stress free διακοπών και barefoot luxury σε νησιωτικό σκηνικό.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 7 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, με online αγορές άνω των 50€ στο shop.matfashion.com και σε όλα τα mat stores στην Ελλάδα, οι συμμετέχουσες μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Αυγούστου με την ανακοίνωση 2 τυχερών νικητών.

H mat fashion σε συνεργασία με τα Brown Hotels σου προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση

Το 5* Isla Brown Corinthia Resort στην παραλία των Αγίων Θεοδώρων, 50 λεπτά μακριά από κέντρο οδικώς, σας υποδέχεται σε ένα κτίριο φουτουριστικής αισθητικής που έχει βραβευτεί με το ΙDA Design Αward 2022. Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, 2 πισίνες, spa, γυμναστήριο, rooftop 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται, παιδικό πάρκο και ατελείωτη διασκέδαση με free watersports πλαισιώνουν τα υπέροχα δωμάτια και κάνουν τη διαμονή, πραγματικά, αξέχαστη.

Το Brown Beach Chalkida, βρίσκεται δίπλα στη Χαλκίδα, με κυκλαδίτικη αισθητική και μερικά μόνο σκαλιά από τις 2 χρυσαφένιες παραλίες του Άγιου Μηνά. Ήσυχα ζεστά νερά, μινιμαλισμός, ακαταμάχητη θέα στον Νότιο Ευβοϊκό και μια εντυπωσιακή εξωτερική πισίνα εγγυώνται χαλάρωση και αποσυμπίεση. Εστιατόριο με comfort μεσογειακή Κουζίνα, Kids playroom, treatment rooms, πισίνα, παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, αλλά και free watersports σας περιμένουν.

Μην χάνεις στιγμή! Συνδύασε τη resort συλλογή της mat fashion με τα resort Brown Hotels και πέρασε αξέχαστες στιγμές αυτό το καλοκαίρι!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και ετοιμάσου για island vibes, έχοντας μαζί σου φυσικά τα αγαπημένα σου summer statement και must-have pieces από την beachwear και swimwear mat fashion συλλογή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ