Follow us

Για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές χωρίς τσιμπήματα

Η λύση για την αντιμετώπιση των κουνουπιών είναι εδώ!

αντικουνουπικό iStock

Κανονίζεις απογευματινή βόλτα για καφεδάκι χαλαρά και τσακ, αρχίζει η έντονη φαγούρα. Πας για μια βραδινή μπύρα να χαλαρώσεις, τσακ πάλι τσίμπημα. Σε ακολουθούν παντού. Κανονίζεις ταινία σε θερινό σινεμαδάκι και τα κουνούπια σε έχουν κάνει κυριολεκτικά το pop corn τους. Θες χειρότερο; Ζέστη, καύσωνας, κουφόβραση και εσύ προσπαθείς να κοιμηθείς.

Έλα, όμως, που τα κουνούπια κανονίζουν βραδινές υπερπτήσεις πάνω από το σώμα σου και πού να σε πάρει ο ύπνος. Ξέρω, θα ήθελες δια μαγείας να εξαφανιστούν τα κουνούπια από προσώπου γης, και αν δεν είσαι ο Χάρι Πότερ, εμείς σου έχουμε τη λύση.

Η ελληνική εταιρεία Syndesmos S.A διαθέτει τη νέα εντομοαπωθητική σειρά προϊόντων GALESYN με μοναδικές συνθέσεις, ώστε να απαλλαχτούμε από τα κουνούπια με φιλικό προς εμάς και αυτά τρόπο.

Για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές χωρίς τσιμπήματα

Το εντομοαπωθητικό spray GALESYN Insect Repellent FAMILY περιέχει το δραστικό συστατικό IR3535 (20% κ.β.), που έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για την προφύλαξη από τα κουνούπια. Είναι άοσμο που σημαίνει ότι μετά την εφαρμογή του δεν θα μυρίζεις από χιλιόμετρα μακριά και μπορείς να το εφαρμόσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητά σου.

Έχει δράση για 8 ώρες, απορροφάται αμέσως, είναι δερματολογικό ελεγμένο και δεν περιέχει αρώματα συντηρητικά και parabens. Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Διατίθεται σε συσκευασία spray 100ml, με αντλία ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια φιλική προς το περιβάλλον, κατάλληλη και για ταξίδι με αεροπλάνο.

after nip

Και επειδή καμιά φορά μπορεί να ξεχάσεις να εφαρμόσεις το εντομοαπωθητικό έχε πάντα μαζί σου το απαλό, καταπραϋντικό, δροσιστικό gel GALESYN After Nip! Η μοναδική του σύνθεση με φυσικά συστατικά > 96%, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από τσιμπήματα εντόμων, επαφή με μέδουσες, τσούχτρες και τσουκνίδες, και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Χρησιμοποίησέ το οποιαδήποτε ώρα της ημέρας μιας και δεν προκαλεί φωτοευαισθησία.

Αναζήτησέ τα στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ