Follow us

4 ιδέες για να γίνεις "τουρίστας στην πόλη σου" τον Ιούλιο, και να περάσεις απλά μοναδικά

Plus, η ένοχη stylish απόλαυση που είναι "του χεριού μου".

summer girl istock

Κάθε, μα κάθε χρόνο τέτοια εποχή ακροβατώ μεταξύ ονείρου και τρέλας: Ονειρεύομαι τις καλοκαιρινές διακοπές μου σε κυκλαδίτικα νησιά και ζω την τρέλα της αντίστροφης μέτρησης στην πόλη. Με νιώθεις; Αν ζεις κι εσύ κάτι παρόμοιο, σου στέλνω τώρα dm γιατί μάς βρήκα τη λύση: Θα γίνουμε τουρίστες στην πόλη μας! Έλα μαζί μου να σου πω το πώς!

1ο και βασικό: Αλλάζεις mindset

Αυτό σημαίνει: Ξεχνάς την γκρίνια τύπου "ωχού, η Λέλα είναι Μύκονο και εγώ ξεροψήνομαι στην Αθήνα” ή "πάλι τελευταία θα την πάρω την άδεια, θα με φάει η ζέστη πηγαινέλα στο γραφείο”. Αυτά τα ξεχνάμε, οκ; Και τώρα που άδειασες το μυαλό σου από τον αρνητισμό, πάρε μια ανάσα και σκέψου: Τι θα έκανες αν, αντί για την Αθήνα, βρισκόσουν ας πούμε στο Παρίσι, στη Λισαβόνα, στη Στοκχόλμη; Θα πήγαινες να δεις τα αξιοθέατα, θα επισκεπτόσουν μουσεία και γκαλερί, θα σύχναζες σε ωραία στέκια, και φυσικά θα έβγαζες άπειρες φωτογραφίες; Στο μυαλό μου είσαι! Οκ, τώρα, όλο αυτό, κάντο εικόνα στην πόλη όπου ζεις!

2ο και σημαντικό: Στις downtown βόλτες παίρνεις μαζί τα απολύτως απαραίτητα

Θέλεις να είσαι άνετη και ωραία, προστατευμένη και χαλαρή, και φυσικά να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου για να κάνεις live στο TikTok, και να βγάζεις videos και photos; Εννοείται πως ναι! Για αυτό, θα χρειαστείς: ένα panama hat, τα sunnies σου, ένα stylish backpack, και το αγαπημένο σου Rococo Pearl HUAWEI P60 Pro που βγάζει τις ωραιότερες φωτογραφίες έβερ!

4 ιδέες για να γίνεις "τουρίστας στην πόλη σου" τον Ιούλιο, και να περάσεις απλά μοναδικά

Sunny Tip: Πριν ξεκινήσεις τη βόλτα σου στο κέντρο της πόλης, κοίταξε στην οθόνη του κινητού σου το 3D animation καιρού- αγαπώ αυτή τη λεπτομέρεια στο HUAWEI P60 Pro – κυρίως όταν μου δείχνει καλό καιρό!

4 ιδέες για να γίνεις "τουρίστας στην πόλη σου”

1. Πήγαινε μια βόλτα στην Ακρόπολη

Πίστεψέ με, δεν είναι αυτή η καλύτερη περίοδος για να ανέβεις στον Ιερό Βράχο ή να επισκεφτείς το Μουσείο της Ακρόπολης. Εκτός από εσένα που υποδύεσαι τον τουρίστα στην πόλη σου, την ίδια στιγμή η πόλη κατακλύζεται από χιλιάδες αληθινούς τουρίστες. Είναι όμως επιβεβαιωμένα η καλύτερη στιγμή να κάνεις μια απογευματινή βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και να αναρωτηθείς ρητορικά "είναι αυτός ένας από τους ωραιότερους πεζόδρομους του κόσμου όλου;”.

Magic Tip: Αν βρεθείς σε αυτό το μαγικό μέρος μια νύχτα με πανσέληνο, σου εγγυώμαι ότι θα βγάλεις μοναδικές φωτογραφίες με το HUAWEI P60 Pro χάρη στη λειτουργία Super Moon που αποτυπώνει τέλεια το φεγγάρι!

2. Παρακολούθησε μια καλή παράσταση

Αυτή την εποχή οι επιλογές σου σε πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι άπειρες, και η γκάμα ευρεία: από αρχαίες τραγωδίες και παραστάσεις χορού, μέχρι συναυλίες και οπερέτες. Εντόπισε τι θα ήθελες πολύ να δεις, διάβασε στο smartphone σου τις κριτικές των ειδικών, και κλείσε online τα εισιτήριά σου.

Smart Tip: Αν το έργο που έχεις επιλέξει παίζεται σε ένα θέατρο ή μια σκηνή σε περιοχή με την οποία δεν είσαι εξοικειωμένη, μην αγχώνεσαι. Μέσω της 3rd party εφαρμογής Gbox θα έχεις ήδη εγκαταστήσει στο HUAWEI P60 Pro σου το Google Maps, και θα είσαι πανέτοιμη για νέες ανακαλύψεις.

Huawei

3. Πήγαινε για δροσιστικά smoothies σε ινσταγκραμικά στέκια

Είναι καιρός τώρα που τα places-to-be βγαίνουν στο feed σου μέσω των accounts φίλων και γνωστών. Τώρα ήρθε η ώρα να τα επισκεφτείς και εσύ, και να βγάλεις τις τέλειες ινσταγκραμικές φωτογραφίες με το HUAWEI P60 Pro σου – μιλάμε για φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας, χωρίς σκιές, χωρίς θολούρες, που θα κερδίσουν σίγουρα τα likes των followers.

SoMe Tip: Εννοείται πως τις καλύτερες pics θα τις ανεβάσεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο TikTok. Εξάλλου, μέσω του AppGallery στο HUAWEI P60 Pro έχεις πρόσβαση όχι μόνο στο TikTok αλλά και σε όλες τις άλλες αγαπημένες σου εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger.

4. Κάνε booking σε city hotel

Μπορεί να ακούγεται τολμηρή ως ιδέα το να μένεις μόνιμα στην Αθήνα και να διανυκτερεύεις σε ξενοδοχείο της πόλης, πίστεψέ με όμως, η εμπειρία είναι μοναδική. Για 2 μέρες όχι μόνο θα νιώσεις τουρίστας στην πόλη σου αλλά και θα αισθανθείς ότι βρίσκεσαι εντελώς... αλλού!

Luxury Tip: Κλείσε ένα δωμάτιο για δύο (αν πας με το αμόρε ή την κολλητή) ή για ένα άτομο αν θες να συνδεθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, κι απόλαυσε τις υπηρεσίες, τα amenities, τα γεύματα και το spa του ξενοδοχείου.

Huawei

Do it like a Pro: Βάλε στο νεσεσέρ σου την αγαπημένη σου γαλλική essence, πάρε μαζί σου τη σειρά με τις πέρλες που αποθεώνει το chic total white σύνολό σου, και βγάλε πολλές room selfies με το αγαπημένο σου so chic smartphone Rococo Pearl HUAWEI P60 Pro- λατρεύεις κι εσύ το μοτίβο του από σκόνη μαργαριταριού που μοιάζει με μικρό έργο τέχνης; (Κάθομαι με τις ώρες και το χαζεύω, αλλά ας μείνει μεταξύ μας).

Στείλε μου dm να μου πεις πώς σου φάνηκαν οι ιδέες μου, κι αν θα εφαρμόσεις κάποια από αυτές για να περάσεις έναν σούπερ Ιούλιο στην πόλη! Και, αν με πετύχεις κάπου στο Θησείο, σταμάτησέ με για μια selfie! Καλό καλοκαίρι!

So good to know:

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr