Follow us

Cottagecore | Τα must κομμάτια από τη Zara Home για να υιοθετήσεις την αγαπημένη αισθητική του TikTok

Φέρε την εξοχή στο σπίτι σου, με αυτά τα 5 cottagecore κομμάτια από τη Zara Home.

MissBloom TEAM
Cottagecore | Τα must κομμάτια από τη Zara Home για να υιοθετήσεις την αγαπημένη αισθητική του TikTok iStock

Μπορεί να έχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από όταν αναδύθηκε για πρώτη φορά η τάση του Cottagecore στα social media και ιδιαίτερα στο TikTok, ωστόσο παραμένει και σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα trends. Ειδικά το καλοκαίρι, αυτή η αισθητική έχει την τιμητική της στη διακόσμηση, φέρνοντας την εξοχή απευθείας στο σπίτι, μέσα από items που μοιάζουν βγαλμένα από κάποια γραφικό χωριό στη Νότια Γαλλία.

Πριν όμως σου παρουσιάσουμε τα αντικείμενα που ανήκουν σε αυτή την αισθητική και αξίζουν μία θέση και στον δικό σου χώρο, καλό είναι να σου εξηγήσουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται το Cottagecore.

Σύμφωνα με τον ακριβή ορισμό, το Cottagecore είναι μία αισθητική που "γιορτάζει" μία εξιδανικευμένη αγροτική ζωή. Για τον λόγο αυτό, οι λάτρεις αυτού του trend εκτιμούν ιδιαίτερα τα φλοράλ prints, τα γήινα χρώματα, τα λινά υφάσματα και οτιδήποτε πηγάζει από τη φύση.

Αν και εσύ αγαπάς αυτό το μείγμα εξοχής, φυσιολατρίας και παράδοσης, τα παρακάτω κομμάτια που βρήκαμε στη Zara Home, θα σε ενθουσιάσουν. Ρίξε μία ματιά σε αυτά και βάλε στο σπίτι σου την Cottagecore τάση με τον πιο καλαίσθητο τρόπο:

Σουπλά με κεντημένα φύλλα, Zara Home

Κουρτίνα από απαλό λινό, Zara Home

Τραχύ πήλινο βάζο, Zara Home

Τραπεζομάντηλο με λουλουδάτο σχέδιο, Zara Home

Καλάθι από γιούτα, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ