Follow us

Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την πανσέληνο του Αυγούστου με silent disco, θαλάσσια ποδήλατα, yoga και σινεμά

Προβολή ταινιών μέχρι το ξημέρωμα, silent disco πάρτι, επιτραπέζια παιχνίδια, διαλογισμός, yoga, αλλά και βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα στο Κανάλι περιμένουν όσους έχουν (ξε)μείνει στην Αθήνα για μια νύχτα στο Πάρκο με θέα το γεμάτο φεγγάρι.

MissBloom TEAM
ταινιες © Pelagia Karanikola

Την Τρίτη 1η Αυγούστου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τη μεγαλύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού και προσκαλεί όλες και όλους να διανυκτερεύσουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και να ζήσουν μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες. Προβολή ταινιών μέχρι το ξημέρωμα, silent disco πάρτι, επιτραπέζια παιχνίδια, διαλογισμός, yoga, αλλά και βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα στο Κανάλι περιμένουν όσους έχουν (ξε)μείνει στην Αθήνα για μια νύχτα στο Πάρκο με θέα το γεμάτο φεγγάρι.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο με σειρά προτεραιότητας για το κοινό χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το πρόγραμμα

Σινεμά ως το ξημέρωμα

Κάτω από την Πανσέληνο του Οξύρρυγχου, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, η 1η του Αυγούστου μετατρέπεται σ’ έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο. Δυο animated σκυλάκια ανακαλύπτουν τον έρωτα τρώγοντας μακαρονάδα υπό το σεληνόφως, ένας άνδρας παρεξηγημένα κυνηγημένος από το μισό Μανχάταν δεν βλέπει την ώρα να ξημερώσει για να βρει τη λύτρωσή του, ένας insomniac μπλέκει ολονύκτια με τον κόσμο της παρανομίας στο Λος Άντζελες, ένας Αμερικανός κολεγιόπαις δέχεται μια μυστηριώδη δαγκωματιά που, σε συνδυασμό με την πανσέληνο τον κάνει να δει τη ζωή με πιο… ζωώδη ένστικτα κι ένας απέθαντος Κόμης διψά για φρέσκο αίμα με διορία την εμφάνιση των πρώτων αχτίδων του ηλίου, προτού αναγκαστεί να επιστρέψει στο φέρετρό του.

Το πρόγραμμα των ταινιών επιμελήθηκε ο κριτικός κινηματογράφου Ηλίας Φραγκούλης.

Πρόγραμμα προβολών:
Τρίτη 01/08, Ξέφωτο
9 μ.μ. Η Λαίδη και ο Αλήτης / Lady and the Tramp (1955)
10.30 μ.μ. Μετά τα μεσάνυχτα / After Hours (1985)
Τετάρτη 02/08, Ξέφωτο
12.15 π.μ. Κυνηγητό μέσα στη νύχτα / Into the Night (1985)
2.20 π.μ. Ένας λυκάνθρωπος στο Λονδίνο / An American Werewolf in London (1981)
4.05 π.μ. Δράκουλας: Ο βρυκόλακας των Καρπαθίων / Dracula (1958)

Silent Disco πάρτι | 1/8 | 10 μ.μ.-2 π.μ.

Στον Μεσογειακό Κήπο του ΚΠΙΣΝ στήνεται ένα διαφορετικό πάρτι με πολλή μουσική, καθόλου ηχεία και πολλά ασύρματα ακουστικά! Δύο DJs μιξάρουν ζωντανά διαφορετικά είδη μουσικής και το κοινό μπορεί να επιλέξει τι θα ακούσει στα ακουστικά του με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένας πρωτότυπος τρόπος έκφρασης όπου όλοι μαζί (και μόνοι) χορεύουν και διασκεδάζουν σε ένα υπαίθριο club όπου -όταν βγουν τα ακουστικά- επικρατεί απόλυτη ησυχία. Τα Silent Disco πάρτι έγιναν ευρέως γνωστά στα μέσα της δεκαετίας του 2000 όταν εμφανίστηκαν στο Glastonbury Festival και από κει και πέρα άρχισαν να εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ