Follow us

Αγώνας για να σωθούν τα πυρόπληκτα ζώα - 148 έφτασαν στο Γαλάτσι από Κερατέα, Καλύβια, Λαγονήσι

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι φωτιές τη Δευτέρα, προκειμένου να διασωθούν τα ζώα συντροφιάς, τα παραγωγικά και τα ιπποειδή.

σκυλιά THETOC

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι φωτιές τη Δευτέρα, προκειμένου να διασωθούν τα ζώα συντροφιάς, τα παραγωγικά και τα ιπποειδή.

Χθες η Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων έκανε έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν τα πυρόπληκτα ζώα που δοκιμάζονται και αυτά από τα πολλαπλά μέτωπα φωτιάς που ξέσπασαν χθες.

Η ενημέρωση από την Dog's Voice για τα πυρόπληκτα ζώα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΖΩΩΝ ΛΑΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ:

👉🏻 Στον σταθμό του Γαλατσίου καταγράψαμε σήμερα 148 ζώα προερχόμενα κυριως από καταφύγια και σπίτια που εκκενώθηκαν σε Κερατέα, Καλύβια, Λαγονήσι.

👉🏻 Δεδομένων των ενεργών μετώπων θεωρούμε ότι η προσέλευση των ζώων θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

👉🏻 Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκες σε λάμπες με μπαταρία, σε σκίαστρα (πλέγμα), σε tire up, σε εθελοντές για τις πρωίνες βάρδιες (06:00 - 11:00) και τις πολύ βραδινές (23:00-04:00).

👉🏻 Είμαστε καλυμμένοι από τροφή και προς το παρόν και από crates. Ευχαριστούμε παρά πολύ όλο τον κόσμο που έφερε πράγματα και το Pet City που μας κάλυψε τις ανάγκες σε τροφή και τις έκτακτες ανάγκες για crates και θα είναι δίπλα μας για τον ανεφοδιασμό του σταθμού.

👉🏻 Παρακαλούμε να μην φέρνετε ιατρικοφαρμακευτικο υλικό καθώς δεν έχουν προσκομισθεί ακόμα ζώα με εγκαύματα και έχουμε επαρκείς προμήθειες για τα ζώα που φροντίζουμε ήδη.

👉🏻 Ο σταθμός λειτουργεί 24 ώρες και θα παραμείνει ανοικτος για να εξυπηρετήσει ανάγκες καταγραφής των πυρόπληκτων ζώων και μετέπειτα κτηνιατρικής φροντίδας σε όσα χρειαστούν.

👉🏻 Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) που για ακόμα μια χρονιά είναι μαζί μας.

👉🏻 Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργος Μαρκόπουλος - Δήμαρχος Γαλατσίου που όπως πάντα είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και μας στηρίζει στα πάντα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο που επισκέφθηκε σήμερα το σταθμό και την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων για τη συνεργασία.

👉🏻 Περισσότερο όμως από όλους θελουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές που ήρθαν σήμερα να βοηθήσουν όπως μπορούν και όσους βρέθηκαν δίπλα σε αυτά τα ζώα.

Θα ακολουθήσει διαρκής ενημέρωση.

Αγώνας για να σωθούν τα πυρόπληκτα ζώα - 148 έφτασαν στο Γαλάτσι από Κερατέα, Καλύβια, Λαγονήσι

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ