Follow us

Μία χρήσιμη συσκευή που θα ανεβάσει επίπεδο στην κουζίνα αλλά και τη διάθεσή μας

Τα πλυντήρια LG QuadWash™ κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και καθαρή!

MissBloom TEAM
lg

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις ή μετά από ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, το τελευταίο που θέλουμε είναι να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο πλένοντας τα πιάτα. Το κενό ανάμεσα στο χάσιμο χρόνου και στον έξυπνο τρόπο ζωής ήρθε να καλύψει το πλυντήριο πιάτων. Πώς όμως διαλέγουμε το κατάλληλο; Υπάρχει τρόπος να έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας της συσκευής αλλά ταυτόχρονα κι ένα κομψό design για την κουζίνα μας; Η απάντηση βρίσκεται στα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash™.

Όλα τα μοντέλα των πλυντηρίων QuadWash™ της LG έχουν τη δυνατότητα ημιεντοιχισμού και ξεχωρίζουν για το κομψό design τους. Θα αναβαθμίσουν τον χώρο μας και θα κάνουν την κουζίνα να μοιάζει βγαλμένη από editorial περιοδικού.

Ένα πολύτιμο εργαλείο με σύμμαχο την τεχνολογία

Μιλώντας για προηγμένη τεχνολογία, να αναφέρουμε ότι τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash™ αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού. Η τεχνολογία TrueSteam™ δημιουργεί σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό.

Επιπλέον, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, η τεχνολογία QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα πέρασμα. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Κανένα σκεύος δεν μένει απ' έξω

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα μας λύσει τα χέρια είναι το EasyRack™ Plus. Τα εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα μπορούν να τοποθετηθούν ανάλογα με τα πιάτα. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν και τρίτο κάνιστρο ρυθμιζόμενο κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ