Follow us

Τα τραπεζομάντηλα της Zara Home που θα κάνουν level up την τραπεζαρία σου

Αυτό το καλοκαίρι, στόλισε το τραπέζι του σπιτιού σου με ένα υπέροχο τραπεζομάντηλο από τη Zara Home.

MissBloom TEAM
Τα τραπεζομάντηλα της Zara Home που θα κάνουν level up την τραπεζαρία σου iStock

Το φαγητό είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του ανθρώπου. Από την αγορά φρέσκων υλικών και την προετοιμασία ενός λαχταριστού γεύματος, μέχρι την απόλαυσή του μαζί με αγαπημένα πρόσωπα στο μεγάλο τραπέζι του σπιτιού, όλη η διαδικασία αποτελεί μία μοναδική ιεροτελεστία, που αξίζει μία εξίσου μοναδική μεταχείριση.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η εικόνα έχει εξίσου μεγάλη σημασία με τη γεύση και για αυτό τον λόγο απαιτείται μία extra προσοχή, στον τρόπο που θα το παρουσιάσεις στην τραπεζαρία. Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία, ωστόσο το τραπεζομάντηλο είναι, με διαφορά, ο "σταρ" του τραπεζιού και εκεί είναι που πρέπει να εστιάσεις.

Ευτχώς για εσένα, η Zara Home διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από τραπεζομάντηλα για να εναρμονίσεις, πλήρως, με την αισθητική του χώρου. Λινά, βαμβακερά, με δαντέλα ή ζωηρά prints, όπως και αν τα προτιμάς, θα τα βρεις εκεί. Εμείς, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 5 δικά μας αγαπημένα τραπεζομάντιλα της Zara Home για να κάνεις την τραπεζαρία στο σπίτι σου, να μοιάζει βγαλμένη από την πιο καλαίσθητη σελίδα του Instagram:

Ριγέ τραπεζομάντηλο με βαμμένο νήμα, Zara Home

Τραπεζομάντηλο με κεντημένα λουλούδια, Zara Home

Ριγέ τραπεζομάντηλο, Zara Home

Τραπεζομάντηλο από πλυμένο λινό, Zara Home

Βαμβακερό τραπεζομάντηλο με κεντήματα, Zara Home

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ