Follow us

Βρήκαμε τον τρόπο για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία στην αυγουστιάτικη πανσέληνο

Την 1η Αυγούστου ετοιμάσου να ποστάρεις την πιο φωτεινή πανσέληνο του έτους!

MissBloom TEAM
κινητό iStock

Πολλοί θεωρούν την Πανσέληνο του Αυγούστου ως την λαμπρότερη όλου του χρόνου, αν και οι επιστήμονες επιμένουν ότι πρόκειται απλώς για μια οφθαλμαπάτη. Σίγουρα, όμως, το αυγουστιάτικο φεγγάρι είναι το πιο μαγικό, αυτό που συνδέεται με τις πιο ανέμελες, καλοκαιρινές στιγμές της ζωής μας.

Κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου γεννήθηκαν και τραγουδήθηκαν έρωτες και αναμνήσεις. Είναι η Πανσέληνος που όλοι, διαχρονικά, προσπαθούν να φωτογραφίσουν, αλλά δυστυχώς, ποτέ το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουν.

Κι όμως, ήρθε η στιγμή που όλοι μπορούν να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία της Πανσελήνου, χάρη στην πρωτοπόρα τεχνολογία της Huawei και τον βασιλιά των φωτογραφικών smartphones, το HUAWEI P60 Pro.

Το smartphone, που συνδυάζει την υπερσύγχρονη τεχνολογία με την υψηλή αισθητική, χάρη στο μοναδικό για κάθε συσκευή, μοτίβο από σκόνη μαργαριταριού, κέρδισε τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone στον κόσμο, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της παγκόσμιας κατάταξης του DXOMARK. Με την εξαιρετική βαθμολογία 156 πόντων, το HUAWEI P60 Pro υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η διάσημη κατάταξη DXOMARK επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής της Huawei.

Βρήκαμε τον τρόπο για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία στην αυγουστιάτικη πανσέληνο

Επίσης, το HUAWEI P60 Pro, το καινοτόμο φωτογραφικό smartphone-ναυαρχίδα της Huawei, κατέκτησε το διάσημο βραβείο "Best Photo Smartphone 2023” από την TIPA (Technical Image Press Association) – μία από τις κορυφαίες αυθεντίες στον τομέα Εικόνας και Φωτογραφίας, στο πλαίσιο των TIPA WORLD AWARDS.

Ακόμα, είναι εφοδιασμένο και με την πρωτοποριακή, αναβαθμισμένη λειτουργία Super Moon της Huawei, που του δίνει τη δυνατότητα να "μεταμορφώνεται" σε μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή υψηλών δυνατοτήτων, που θα σου χαρίσει τις πιο τέλειες φωτογραφίες της Πανσελήνου, η οποία φέτος θα μας μαγέψει την 1η Αυγούστου.

Κι όλα αυτά, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την υψηλή αισθητική και το design.

Για να αποτυπώσεις άψογα το φεγγάρι χάρη στην αναβαθμισμένη λειτουργία Super Moon και να έχεις τέλεια αποτελέσματα, ακολούθησε τις 10+ 1 συμβουλές:

1. Η Ultra Lighting Telephoto Camera φωτογραφίζει ρεαλιστικά ανεξαρτήτως απόστασης και ώρας λήψης. Η Ultra Lighting Main Camera που διαθέτει F1.4-F4.0 αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα, αποτυπώνει υπέροχες εικόνες ημέρα ή νύχτα με τις αξεπέραστες δυνατότητες πλήρους λήψης φωτός. Τα στυλ του XMAGE της HUAWEI αναπαράγουν χρώματα με χαρακτηριστικά που φαίνονται απλά εξαιρετικά.

2. Κάλυψε την απόσταση στο σκοτάδι, με την Ultra Lighting Telephoto Camera που διαθέτει πολλαπλές ομάδες φακών και ένα μεγάλο διάφραγμα F2.1 που λαμβάνει 178% περισσότερο φως για να αποτυπώσει όλες τις λεπτομέρειες. Με ένα μόνο πάτημα, μπορείς να ζουμάρεις σε μικρές, αμυδρά φωτισμένες σκηνές, κάνοντας τα αριστουργήματά σου διαυγή, χωρίς θολούρες.

Huawei p60

3. Η προηγμένη λειτουργία Telephoto Anti-shake Sensor Rotation κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην συνοχή σταθερότητας της εικόνας μεταξύ του κέντρου και των τεσσάρων γωνιών, έτσι ώστε οι εικόνες σου να φαίνονται πιο έντονες και πιο ευκρινείς, με ακόμα μικρότερο χρόνο έκθεσης.

4. Κάνε ζουμ πλήρους εμβέλειας 200× στο σκοτάδι και απαθανάτισε εκπληκτικά νυχτερινά τοπία σε HD, με τη βοήθεια του αλγόριθμου HUAWEI XD optics.

5. Άγγιξε το κλείστρο και βυθίσου σε ένα νέο επίπεδο λεπτομέρειας, με το Telephoto Super Macro, για να ανακαλύψεις εκπληκτική ομορφιά που κρύβεται σε κοινή θέα, ακόμα και στο αμυδρό φως.

huawei p60

6. Το τεράστιο διάφραγμα F1.4 και ο αισθητήρας RYYB της κύριας κάμερας ενισχύουν πάρα πολύ την πρόσληψη φωτός, παράγοντας εικόνες τέτοιας ευκρίνειας, πλούτου και αντίθεσης που δύσκολα θα πιστεύεις στα μάτια σου! Η επαναστατική πρόσληψη φωτός και το υψηλό δυναμικό εύρος αποκαλύπτουν πραγματικές κρυμμένες λεπτομέρειες και αντιθέσεις μέσα από τις σκιές, στην οθόνη σας.

7. Η μηχανή απεικόνισης υφής HUAWEI XD Fusion Pro διαθέτει δυνατότητα απεικόνισης υφής, που αναπαράγει με ακρίβεια τις λεπτομέρειες των αντικειμένων σε συνεργασία με τον αλγόριθμο εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης — είτε πρόκειται για αστραφτερό γυαλί είτε για περίπλοκο δερμάτινο ύφασμα — οπότε αυτό που βλέπεις είναι αυτό που θα απεικονίζεται στη φωτογραφία.

8.Το αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4–F4.0 σάς βοηθά να τραβάτε φωτογραφίες με εξαιρετικά εφέ bokeh. Το διάφραγμα θα αλλάξει αυτόματα σε F1.4 για σκηνές με χαμηλό φωτισμό για να αναδείξει τις καλύτερες λεπτομέρειες που κρύβονται στο σκοτάδι, σε F2.0 για την ανάδειξη της μεγαλοπρέπειας ενός φωτεινού τοπίου και σε F4.0 για groupies με εστιασμένα πορτρέτα και προσαρμοσμένο βάθος πεδίου.

9. Άδραξε την ευκαιρία μιας φεγγαρόλουστης νύχτας και απαθανάτισε το Super Moon, μαζί με τα πιο σημαντικά πράγματα που θα θέλεις να βάλεις στο κάδρο. Στρέψε το τηλέφωνό σου στον ουρανό και φωτογράφισε, απαθανατίζοντας τη φυσική ομορφιά για την συλλογή σου - είτε πρόκειται για ανατολή ηλίου, ηλιοβασίλεμα ή μια έναστρη νύχτα. Απλά, στρέψε το κινητό σου στον στόχο, βάλε στο κάδρο και το μαγευτικό φεγγάρι, ξεκίνησε το MASTER AI, χρησιμοποίησε 10x-30x Zoom και γέμισε την φωτογραφία σου με τη μαγεία της σελήνης.

huawei p60

10. Τα ολοκαίνουργια Camera Zoom Ring and Quick Menu του τηλεφώνου είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν την εμπειρία λήψης, θέτοντας όλα όσα χρειάζεσαι σε κοντινή απόσταση.

11. Επίσης, το Ultra Lighting βίντεο έχει σχεδιαστεί για να μετατρέπει τα νυχτερινά βίντεο του τηλεφακού σου σε υπερπαραγωγές με εντυπωσιακή ευκρίνεια. Το HDR Vivid βίντεο διασφαλίζει ότι κάθε καρέ είναι πλούσιο σε υφή και αντίθεση, με αποτέλεσμα υψηλή ποιότητα.

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei τώρα και με νέα καλοκαιρινή τιμή…Επωφελήσου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ