Follow us

Ν.Φιλαδέλφεια | Βρέθηκαν κηλίδες αίματος του Μιχάλη, 25 μέτρα πριν τον χτυπήσουν με το ρόπαλο

Κηλίδες αίματος του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, έχουν εντοπιστεί στο σημείο της πρώτης επαφής των Κροατών χούλιγκαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Μιχάλης THETOC

Αιματηρές κηλίδες του Μιχάλη Κατσούρη έχουν εντοπιστεί σχεδόν 20-25 μέτρα πριν το χτύπημα με το ρόπαλο. Είναι στο σημείο της πρώτης επαφής των Κροατών χούλιγκαν με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών υπάρχει βίντεο της δολοφονικής συμπλοκής, στο οποίο υπάρχουν σημαντικές οπτικές "αλλοιώσεις" από τις ρίψεις φωτοβολίδων, κροτίδων και βομβών μολότοφ. Γίνεται προσπάθεια "καθαρισμού" προσώπων που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εξετάζουν και αναλύουν λεπτομερώς το βιντεοληπτικό υλικό, επιχειρώντας την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στις συμπλοκές και κυρίως οπαδών του ΠΑΟ που συνεργάστηκαν με τους Κροάτες χούλιγκαν, αλλά και της ΑΕΚ, που ήρθαν σε "πολεμική" αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Στο μεταξύ ο 43χρονος επονομαζόμενος "σουβλατζής", που φέρεται σύμφωνα με τους αστυνομικούς να καθοδηγούσε την φασιστική αγέλη των Κροατών χούλιγκαν, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα αρνούμενος την παρουσία του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του αναφέρει ότι το άτομο του βίντεο δεν μοιάζει σε σωματότυπο με τον εντολέα του, και επίσης ότι έχει ονομαστικοποιημένα εισιτήρια για το νησί του Ιονίου που βρισκόταν διακοπές, ενώ με υπόμνημά τους ζητούν την άρση απορρήτου των επικοινωνιών προκειμένου να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του που θα αποδεικνύει την παρουσία του στο νησί, όπως επίσης να αναζητηθεί -αν υπάρχει- υλικό από κάμερες του λιμανιού, του πλοίου που ταξίδεψε όπως και από το ξενοδοχείο διαμονής του.

Την ίδια ώρα τα στελέχη της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 4 άτομα που κινούνται κοντά στον Μιχάλη Κατσούρη. Μάλιστα ο ένας από αυτούς, ηλικίας 21 χρόνων, φέρεται να ήταν ανάμεσα στους τραυματίες των επεισοδίων. Τα στοιχεία τους έχουν διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος θα κρίνει αν θα εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους. Σε αυτή την περίπτωση θα ακολουθήσει ο εντοπισμός και η σύλληψή τους για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή. Προς το παρόν αναζητούνται ως "πολύτιμοι" μάρτυρες για το τι συνέβη στα "τυφλά" σημεία των συμπλοκών.

Οι δικηγόροι της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστος Μαυρομάτης και Σταύρος Γεωργόπουλος εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με αναφορές ΜΜΕ, ότι ο 29χρονος μπορεί να τραυματίστηκε θανάσιμα, "κατά λάθος" από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Επειδή αυτή η εκδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δηλώνουμε ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια σε όποιον προσπαθήσει να κουκουλώσει το τραγικό συμβάν και να το υποβιβάσει σε έναν τυχαίο εξ αμελείας τραυματισμό. Και επειδή , λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, σας προειδοποιούμε ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που ακυρώνουν αυτή την εκδοχή, μας ενδιαφέρει όμως να μάθουμε ποιος γκαιμπελίσκος την σκέφτηκε".

Πηγή: THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ