Follow us

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | Κύκλος δράσεων - ''Μικρές ανθρώπινες γεωγραφίες''

Πρόσκληση συμμετοχής στη θεατρική Ομάδα Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού.

θέατρο iStock

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επανέναρξη λειτουργίας Θεατρικής Ομάδας Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού. Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση η οποία εντάσσεται στον κύκλο "Μικρές ανθρώπινες γεωγραφίες" με υπεύθυνη εμψυχώτρια της ομάδας την Μαρία Κουλούρη.

Η θεατρική Ομάδα Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά λειτούργησε για 2 χρόνια, 2018 -2020, με μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες έγιναν μια όμορφη και δραστήρια παρέα με ξεχωριστά αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Κουλούρη συνδυάζει ένα σύνολο γνώσεων και εμπειριών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας αυτής. Είναι λογοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας, ηθοποιός, ποιήτρια και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε παρόμοιες θεατρικές ομάδες.

Η λειτουργία της Θεατρικής Ομάδας Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού για τη χρονιά αυτή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2024. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα πραγματοποιούνται ασκήσεις θεατρικής αγωγής, αυτοσχεδιασμού, κινησιολογίας, ρυθμολογίας, μελέτης κειμένων, συγγραφής κλπ.

Αίτηση στο info@dithepi.gr έως τέλος Νοεμβρίου 2023, υποδεικνύοντας ως θέμα της επιστολής: "Θεατρική Ομάδα Αυτιστικών".

Λόγω των ιδιαίτερων αναγκών των μελών της ομάδας, θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη δήλωση κάποιου φροντιστή, για την ενημέρωσή του και την συγκατάθεσή του στη συμμετοχή του κάθε μέλους στις δραστηριότητες της ομάδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ