Follow us

"Hoocut" | Υπάρχει το τέλειο σουβλάκι και το θέλουμε!

Χάρη στις κομβικές τους τοποθεσίες τα επισκεπτόμαστε όλα πολύ συχνά, ξέροντας ότι εκεί θα απολαύσουμε το σουβλάκι μας στην ωραιότερη και απόλυτα healthy εκδοχή του.

MissBloom TEAM
σουβλακι

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το "Hoocut" στην πλατεία Αγίας Ειρήνης γίναμε πιστοί θαμώνες του, καθώς η αναγέννηση του εθνικού μας εδέσματος από τα χέρια των αδερφών Λιάκου είναι απλώς ακαταμάχητη. Καθόλου λοιπόν δεν μας παραξένεψε που στην πορεία δημιουργήθηκε ακόμα ένα "Hoocut" στη Νέα Σμύρνη, ενώ εδώ και πολύ λίγο καιρό το καλό τρίτωσε με το ολοκαίνουργιο μέλος της οικογένειας, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό του Περιστερίου. Χάρη στις κομβικές τους τοποθεσίες τα επισκεπτόμαστε όλα πολύ συχνά, ξέροντας ότι εκεί θα απολαύσουμε το σουβλάκι μας στην ωραιότερη και απόλυτα healthy εκδοχή του.

Γύρω από την ανοιχτή κουζίνα –σήμα κατατεθέν των "Hoocut"–, τα πάντα παρασκευάζονται από την αρχή, οι πίτες φτιάχνονται στο χέρι και είναι ανάλαφρες και τραγανές, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται τη στιγμή της παραγγελίας, τα κρεατικά που χρησιμοποιούνται είναι απλώς εξαιρετικά. Και αυτό επειδή προέρχονται όλα από το Metameat, το πλήρως εξοπλισμένο παρασκευαστήριο κρέατος που δημιούργησαν πρόσφατα οι αδερφοί Λιάκου, οδηγούμενοι όπως πάντα από την εμμονή τους για την υψηλή ποιότητα και την αναζήτηση της κορυφαίας πρώτης ύλης.

Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ