Follow us

Μυστήριο στη Βενετία | Η νέα ταινία του Kenneth Branagh κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες από τη Feelgood

Η περιπέτεια μυστηρίου, βασισμένη στο αστυνομικό μυθιστόρημα "Το Πάρτυ" της Άγκαθα Κρίστι, κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου.

MissBloom TEAM
premiere

Σχεδόν 2 χρόνια μετά το Έγκλημα στο Νείλο, ο Kenneth Branagh μεταφέρει στον κινηματογράφο άλλο ένα θρυλικό μυθιστόρημα μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι, κάνοντας κοινό και κριτικούς να μιλάνε για το Μυστήριο στη Βενετία ως μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Η περιπέτεια μυστηρίου που βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα "Το Πάρτυ" (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2023 από τη Feelgood.

Μυστήριο στη Βενετία | Η νέα ταινία του Kenneth Branagh κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες από τη Feelgood

Λίγα λόγια για την υπόθεση

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών και καλείται να λύσει το μυστήριο.

premiere

Για τρίτη φορά, μετά το Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές και το Έγκλημα στον Νείλο, ο Kenneth Branagh αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

premiere

Μαζί με τον Kenneth Branagh βρίσκεται ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών: Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio, Michelle Yeoh.

premiere
premiere
premiere
premiere

Δες το trailer της ταινίας Μυστήριο στη Βενετία ΕΔΩ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ