Follow us

Sweet Factory Festival | Εσύ ποιο γλυκό σου θα παρουσιάσεις στο πιο "ζαχαρένιο" φεστιβάλ της πόλης;

Στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο εργοστάσιο γλυκών της πόλης.

MissBloom TEAM
Sweet Factory Festival

Αν είσαι ζαχαροπλάστης και καθημερινά ετοιμάζεις ακαταμάχητες γλυκές δημιουργίες, τότε δε γίνεται να λείπεις από το πρώτο "ζαχαρένιο” εργοστάσιο γλυκών, το Sweet Factory Festival. Αυτό το τριήμερο γεγονός θα μετατρέψει την Αθήνα σε έναν επίγειο παράδεισο γλυκών, γεμίζοντας όλη την ατμόσφαιρα της πόλης με mouth-watering μυρωδιές σοκολάτας, καραμελωμένων ξηρών καρπών, φρεσκοψημένης γλυκιάς ζύμης, κανέλας και βανίλιας, που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία των γλυκών εκπλήξεων που μόνο ένας επαγγελματίας όπως εσύ θα μπορούσε να δημιουργήσει.

Στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου λοιπόν, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο εργοστάσιο γλυκών της πόλης, ανοίγοντας τις πύλες του σε όλους τους γλυκατζήδες. Τη διοργάνωση του event έχει αναλάβει η ομάδα του πολύ επιτυχημένου Christmas Factory. Βλέποντας την αγάπη του κόσμου για τα γλυκά, αποφάσισε να στήσει ένα event μόνο για αυτά.

Sweet Factory Festival | Εσύ ποιο γλυκό σου θα παρουσιάσεις στο πιο "ζαχαρένιο" φεστιβάλ της πόλης;

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Αν φτιάχνεις το πιο αφράτο ξεχωριστό κέικ, αξέχαστα σοκολατένια εδέσματα, παγωτό που μπορεί να αντισταθεί κανείς, την τέλεια βάφλα, τις για πάντα αγαπημένες κρέπες, churros, τραγανούς λουκουμάδες, εθιστικά donuts, ζαχαρωτά, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, γλειφιτζούρια, cupcakes και οτιδήποτε άλλο γλυκό και λαχταριστό τότε η παρουσία σου είναι απαραίτητη.

Πέρα από τα πολλά περίπτερα που θα αποτελέσουν το βασικό σκηνικό του event, θα υπάρχουν και σεμινάρια και workshops από ειδικούς του χώρου, pastry chefs και food bloggers που θα δείξουν τα μυστικά τους και θα παρουσιάσουν περίτεχνες παρασκευές από αγαπημένα μας γλυκά. Έχουν οργανωθεί επίσης, sweet happenings έκπληξη, ενώ θα στηθεί και ένα μουσικό stage, μετατρέποντας το event σε μια μεγάλη γιορτή γεύσης και διασκέδασης.

Sweet Factory

Συμπλήρωσε τη φόρμα και γίνε μέλος του πρώτου πιο μεγάλου φεστιβάλ για τα αγαπημένα μας γλυκά εδώ.

Δες 3 γλυκούς λόγους για να συμμετέχεις:

1/ Γίνε το next big thing στη γλυκιά σκηνή της πόλης

Εάν έχεις τη φιλοδοξία να ξεχωρίσεις στον χώρο των γλυκών, τότε το Sweet Factory Festival είναι ο πιο γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος για να το κάνεις. Ανταγωνίσου με τους καλύτερους, δημιούργησε συνταγές που θα κάνουν τον κόσμο να γλείφει τα δάχτυλά του και εντυπωσίασε.

2/ Γίνε βασικό μέλος του πρώτου γλυκού φεστιβάλ της πόλης

Καμία δεύτερη ευκαιρία δε θα είναι τόσο γευστική. Στήριξε την πρωτοβουλία αυτή και γράψε ιστορία, συμμετέχοντας στο πρώτο τέτοιο event της πόλης.

Sweet Factory

Κλείσε τη θέση για το περίπτερό σου στο event εδώ

3/ Κάνε famous τα γλυκά σου σε χιλιάδες ανθρώπους

Το φεστιβάλ αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από διάφορες ηλικιακές ομάδες και ενδιαφέροντα. Αυτό είναι το ιδανικό πεδίο δοκιμών για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις, να αποκτήσεις νέους πελάτες και να αναπτύξεις σχέσεις που θα σε κρατήσουν στο προσκήνιο για καιρό.

Τη θέση σου στο τριήμερο Sweet Factory Festival μπορείς να την κλείσεις, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ